Skupina B

Ako te veseli biti okružen brojkama, pratiš sve novitete u financijskom svijetu, porezna reforma ti nije stran pojam, ova je skupina za tebe! Na intervjuima će te dočekati Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o., Konzum plus d.o.o., OTP banka d.d. i Privredna banka Zagreb d.d., a žele upoznati studente koje zanima područje financija, poslovne analize, revizije, računovodstva i kontrolinga. Očekuju preciznost, ažurnost i temeljitost studenata u obavljanju radnih zadataka, analitičnost i sistematičnost, komunikativnost, profesionalnost i povjerljivost, sposobnost timskog i individualnog rada te kooperativnost i prilagodljivost, aktivno znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odlično poznavanje Ms Office paketa.


Potencijalne mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini su: audit analyst, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, financije, kontroling, računovodstvo i revizija, prodaja i nabava, poslovni analitičar (it), asistenti (financije, maloprodaja, nabava, ljudski resursi), upravljanje rizicima, poslovanje sa stanovništvom i malim poduzećima, poslovanje sa srednjim i velikim poduzećima, investicijsko bankarstvo, poslovanje s građanstvom i poslovanje s korporativnim klijentima, digitalni marketing


Želiš li postati poslovne grupe koja je sinonim za sve što se u Hrvatskoj vezuje uz cestovna vozila, njihovu prodaju i održavanje te ima više od 700 zaposlenih u 4 države biraj Auto Hrvatska d.d.


Deloitte d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge i usluge za Europsku uniju, a navedene usluge pruža više od 200 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva uz koje ćeš kontinuirano učiti te će ti biti ponuđeni novi poslovni izazovi i prilike za razvitak karijere.


Svoj poslovni put bi započeo/la u Konzum plus d.o.o. , vodećem trgovačkom lancu u Hrvatskoj? Kao društveno odgovorna kompanija, vrijednosti na kojima temelje svoj uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba svih članova lokalne zajednice. Zadovoljstvo zaposlenih visoko im je na listi prioriteta te kontinuirano educiraju zaposlenike. Još razmišljaš?


OTP banka d.d. je po veličini 4. banka u Hrvatskoj, u vlasništvu najbrže rastuće bankarske grupacije u Sjeverno-istočnoj Europi. Univerzalna je banka sa sjedištem u Splitu, te poslovnim centrima u Zagrebu, Zadru, Puli, Dubrovniku, Varaždinu i Osijeku, a putem razgranate poslovne mreže od preko 100 poslovnica i 500 bankomata pruža financijske usluge svim segmentima klijenata u svim dijelovima Hrvatske.


Karijeru želiš započeti u članici Intesa Sanpaolo Grupe koja je kontinuirano u samom vrhu hrvatskog bankarstva te je svojom poslovnom strategijom usmjerena na suvremene oblike bankarskog poslovanja stalno razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge čime je dodatno učvrstila svoju ulogu predvodnika na tržištu u novim tehnologijama čeka te Privredna banka Zagreb d.d.


Ako se vidiš kao ekspert u nekom od navedenih poduzeća, prijavi se za skupinu B na Business Matchmakeru 2021!


Smjerovi: Računovodstvo i revizija, Financije, Analiza i poslovno planiranje, Trgovina i međunarodno poslovanje, Menadžerska informatika i Marketing

Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?