Konzum plus d.o.o.

Što prvo pomisliš kada čuješ riječ „Konzum“?

Sigurno se sjetiš nekog iskustva u jednoj od preko 600 naših prodavaonica.😊 Da, više od 600.

Jesi li ikada razmišljao o tome koji se sve procesi odvijaju u tako velikom sustavu?

Što je sve potrebno kako bi toliki sustav uspješno funkcionirao već 64 godine? Potrebno je puno toga, ali najpotrebniji su – ljudi!

U Konzumu rade marljivi, proaktivni i temeljiti pojedinci koji svojim trudom i znanjem čine uspješan tim od gotovo 11 000 zaposlenika.

Taj tim upravlja s 45 000 aktivnih artikala, tjedno tiska 1,1 milijun kataloga, a zbrojenim kilometrima dnevno odvozi krug oko Zemlje.

Taj tim se međusobno osnažuje i podržava, razmjenjuje ideje i zajednički dolazi do novih rješenja uvažavajući mišljenje svakog kolege.

Misliš da uz sve navedeno nemamo vremena za zabavu?

Vjeruj nam, uz dobru organizaciju i timski rad, stignemo i to.😊 Imamo svoje planinarsko društvo, Dane logistike (sportska natjecanja i druženje), Božićnu tombolu, PPP (pivo poslije posla) i razna slična događanja. Iako nam je pandemija većinu radnih zadataka i druženja prebacila na virtualno okruženje, naši procesi ni u jednom trenutku nisu stali, pa čak ni u trenucima kada su kolege iz Tradinga u glavnom fokusu imali nabavku kvasca i toaletnog papira.😊

Kako bismo ostali lider na tržištu i nastavili razvoj poslovanja, tražimo nove članove tima koji su zainteresirani za retail industriju, koji su spremni na puno praktičnog učenja i koji će donijeti novi pogled na procese.


Vjerujemo da gotovo svakom studentu EFZG-a možemo pružiti zanimljiv početak karijere u kojem god području se želi razvijati, a ponajprije u IT-u, nabavi, maloprodaji, marketingu i veleprodaji.


Ako želiš razvijati svoju karijeru kao poslovni analitičar, u Konzumu ćeš izravno utjecati na razvoj poslovnih procesa koristeći agilne metode rada. Primijenit ćeš stečeno i razviti novo znanje o SQL-u, ali i drugim IT alatima.

Ako pak prvi želiš vidjeti nove artikle i trendove na tržištu, surađivati s mnogobrojnim dobavljačima, kreirati planograme i sudjelovati u razvoju visibility strategije, Trading je tvoje idealno radno mjesto.

Ako te ipak najviše zanima analitički dio rada, želiš direktno sudjelovati u našem core businessu praćenjem i realizacijom plana prometa po kupcu/košarici i sudjelovati u razvoju naše maloprodajne mreže, upoznaj se s našim područjem Maloprodaje.

Želiš li pak sudjelovati u odjelu koji postavlja trendove u oglašavanju, kreira 360° kampanje, dogovara PR kampanje i kreira kataloge, vjerujemo da je sektor Marketinga pravi odabir za tebe.

Misliš li da si više za terenski posao i komunikaciju s veleprodajnim kupcima, istraži naše područje Veleprodaje.


Ako imaš pitanja, želiš nas bolje upoznati i čuti iskustva „iz prve ruke“, prijavi se za intervju s nama i Matchamo se 5.5.2021.!😊