Auto Hrvatska d.d.

Želite biti dio tvrtke koja je jedna od vodećih gospodarskih pokretača desetljeća? Iskoristite priliku, javite nam se i postanite dio Poslovne grupe Auto Hrvatska!Poslovna grupa Auto Hrvatska sustav je od 11 trgovačkih društava kojom upravlja matična tvrtka Auto Hrvatska d.d. Putem svojih društava obavlja trgovačku i servisnu djelatnost u gospodarskom i osobnom programu za nova i rabljena vozila s pripadajućim dijelovima, gumama, servisnom opremom, alatima i servisnim uslugama.


Poslujemo u četiri države – u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Sjevernoj Makedoniji te imamo oko 700 zaposlenih.


Poslovna grupa Auto Hrvatska već je 70 godina sinonim za sve što se u Hrvatskoj vezuje uz cestovna vozila i njihovo održavanje.

Članice naše Poslovne grupe na popisu su 200 najboljih kompanija desetljeća prema poslovnom tjedniku Lider.


Zaposlenici su naša snaga. Poslovne uspjehe koje ostvarujemo možemo zahvaliti marljivosti i izvrsnosti naših zaposlenika. Smatramo kako na mladima svijet ostaje, stoga svake godine zapošljavamo sve veći broj pripravnika.

Mladima pružamo priliku da razviju svoje potencijale u stručnim timovima te izazovnom i ugodnom okruženju. Vjerujemo u vrijednost ideja koje mladi ljudi unose u poslovanje – na taj način osvježavamo i unaprjeđujemo procese te otvaramo vrata novim poslovnim mogućnostima.


U Poslovnoj grupi vodimo brigu o profesionalnom razvoju svakog našeg zaposlenika. U okviru sustava onboardinga nove zaposlenike upoznajemo s organizacijskom strukturom, djelatnostima, kulturom i kolegama. Na svakom koraku radimo na tome kako bi se se što bolje osjećali i uklopili u naše okruženje. Pripravnicima u tome posebno pomažu njihovi mentori – stručnjaci koji ih s puno razumijevanja vode kroz poslovne procese te im pružaju vrijedne savjete.

Pažnju pridajemo i konstantnom usavršavanju naših zaposlenika. Osobito su popularne naše in-house edukacije na kojima obrađujemo različite zanimljive teme iz područja soft skillsa, a jednaku pažnju posvećujemo i stručnim edukacijama.

Kroz razrađen sustav upravljanja karijerom, pratimo napredak svakog zaposlenika na putu ostvarenja njegovih profesionalnih potencijala. Rad i trud ne prolaze neprimijećeno te su adekvatno nagrađeni.U Poslovnoj grupi želimo izgraditi osjećaj privrženosti tvrtki, stoga organiziramo susrete zaposlenika, teambuildinge, druženja povodom blagdana te dane pripravnika, gdje se naši kolegice i kolege upoznaju, druže te se stječu prijateljstva. Sportski duh njegujemo kroz organizaciju sportskih natjecanja.


Struka koju u najvećem broju zapošljavamo su ekonomisti. Pružamo mogućnost zaposlenja na radnim mjestima u odjelu financija, kontrolinga, računovodstva, revizije, ljudskih resursa, administracije te u prodaji i nabavi osobnih i gospodarskih vozila i rezervnih dijelova.


Budite hrabri, prihvatite izazov i postanite dio pobjedničkih timova Poslovne grupe Auto Hrvatska!