Skupina C

Svi koji imaju sklonosti i afiniteta prema informatičkoj tehnologiji, snalaze se u bazama podataka i žele svoju karijeru graditi u IT industriji, a imaju interesa prema IT menadžmentu, IT savjetovanju, informacijskim tehnologijama i automatizaciji poslovnih procesa? Svoje mjesto u svijetu poslovne informatike pronađi u skupini C koju čine ATOS, FINA i KING ICT! Očekuju visoko motiviraniepojedince, spremnost na timski rad, rad na projektima u financijskoj industriji, poželjna znanja modeliranja poslovnih procesa, izrada prototipa softverskih rješenja (Pencil, Paint, MS Visio), rad s bazama podataka, odlično poznavanje MS Office alata, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, želja za konstantnim učenjem i usavršavanjem.

Neka od radnih mjesta koja će se otvarati u ovim poduzećima jesu: Junior SAP konzultant, analitičar poslovnih procesa, konzultant za Data Management rješenja, business system IT support specialist, business analyst i poslovni analitičar-pripravnik, administrator poslovnih rješenja, studentska praksa


Želiš naći način kako stvari mogu funkcionirati bolje? Pronađi svoje mjesto kod Atos IT Solutions and Services d.o.o. , globalnog lidera u području digitalne transformacije s više od 105.000 zaposlenika i godišnjim prihodom većim od 11 milijardi eura. Europski je lider u području kibernetičke sigurnosti, računarstva u oblaku i računarstva visokih performansi (HPC), a traži osobe koje aktivno koriste MS Office alate i imaju veliku želju za učenjem!


Financijska agencija - Fina je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Iako u državnom vlasništvu, Fina posluje isključivo na tržišnom principu. Ako imaš strast za usvajanjem novih znanja i modernim tehnologijama u financijskoj domeni i spreman si svojim idejama poboljšati postojeći tim i baciti se na kreiranje praktičng iskustva FINA će te dočekati otvorenih vrata!


Želiš li digitalizirati društvo, pridruži se timu poduzeća KING ICT koje je regionalni sistem integrator i predvodnik u stvaranju i implementaciji inovativnih enterprise rješenja. Njihovi glavni motivi su znanje, stručnost, kreativnost i motivacija da unaprijede poslovanje i stvorimo dodatnu vrijednost te pružaju odršku i usluge savjetovanje o provođenju digitalne transformacije kroz implementaciju adekvatnih tehnoloških rješenja!


U svijet poslovne informatike uđi prijavom za skupinu C i vidimo se 5.5.2021. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Menadžerska informatika

Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?