BUSINESS MATCHMAKER 2023.

5. Business Matchmaker održao se kroz dva dana, 3. i 4 svibnja 2023., a okupio je čak 26 poduzeća, lidera u svojim područjima, u 6 skupina prema odabranim smjerovima studijskih programa na EFZG-u.

Business Matchmakeri 2023. su: 

CIAK GRUPA d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska, DECODE, Deloitte d.o.o., EY, Henkel Croatia d.o.o., InfoDom d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., Konzum plus d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju, LeverUP Consulting Adria d.o.o., Lidl Hrvatska d.o.o. k.d., L'Oréal Adria d.o.o., Mazars, Medtronic, METRO Cash & Carry d.o.o., mStart plus d.o.o., Orbico d.o.o., OTP banka d.d., Philip Morris Zagreb d.o.o., PLAN 2B INTERIJERI d.o.o., PLIVA Hrvatska d.o.o., Positive Equity, Privredna banka Zagreb d.d., Telemach Hrvatska d.o.o. i Zagrebačka banka d.d.

Pogledaj video s Business Matchmakera 2023.

BUSINESS MATCHMAKER 2022.

4. svibnja 2022., na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održan je četvrti Business Matchmaker. I ove su godine događaj zajednički organizirali Ured za savjetovanje i razvoj karijera EFZG-a te studentska udruga eSTUDENT

Projekt koji je kombinacija speed datinga i intervjua za posao omogućio je poslodavcima iz 24 poduzeća da upoznaju studente završnih godina EFZG-a i među njima pronađu savršenog radnika ili praktikanta za sebe, a studentima priliku da se pokažu u najboljem svjetlu pred uspješnim poslodavcima.

Ove godine su sudjelovala sljedeća poduzeća podijeljena u 5 skupina: Atos IT Solutions and Services d.o.o., Auto Hrvatska d.d., ch-aviation services d.o.o., Deloitte d.o.o., EY, HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Kaufland Hrvatska k.d., King ICT d.o.o., Konzum plus d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju, L'Oreal Adria d.o.o., Lemax d.o.o., LeverUP Consulting Adria d.o.o., Lidl Hrvatska, Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Medtronic Adriatic d.o.o., Orbico d.o.o., OTP banka d.d., Philip Morris Zagreb d.o.o., PLIVA Hrvatska d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d., Rimac Technology, Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb i Zagrebačka banka d.d. 


Pogledaj video s Business Matchmakera 2022.


BUSINESS MATCHMAKER 2021.

Business Matchmaker, jednodnevni speed dating događaj za studente Ekonomskog fakulteta - Zagreb, održan je 5. svibnja 2021., online putem Zoom-a, u organizaciji Ureda za savjetovanje i razvoj karijera i studentske udruge eSTUDENTCilj ovog projekta je povezivanje uspješnih poduzeća sa studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. Sudjelovanjem u projektu, studentima je bilo omogućeno osobno predstavljanje skupini željenih poduzeća, odnosno svojim potencijalnim poslodavcima kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao u trajanju od 6 minuta, a najuspješniji studenti su bili izabrani u duži krug 15-minutnih razgovora gdje su imali priliku dodatno se predstaviti poduzećima i obrnuto.

Na Business Matchmakeru 2021. studentima se predstavilo 25 poduzeća, podijeljenih u 6 skupina, i više od 100 studenata imalo je priliku razgovarati s njima.

Skupinom A: Addiko Bank d.d., Ernst & Young, InterCapital Asset Management d.o.o. , KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i Zagrebačka banka d.d.

Skupinom B: Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o., Konzum plus d.o.o., OTP banka d.d. i Privredna banka Zagreb d.d.

Skupinom C: ATOS, FINA i KING ICT

Skupinom D: FLIBA d.o.o. (Emmezeta), Kaufland Hrvatska k.d., Orbico d.o.o. i Philip Morris Zagreb d.o.o.

Skupinom E: Foreo Adria d.o.o., Hrvatska elektroprivreda d.d., L'Oréal Adria d.o.o. i SofaScore

Skupinom F: Badel 1862 d.d., Coca - Cola HBC Hrvatska, Primacošped d.o.o. i Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb

BUSINESS MATCHMAKER 2019.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 26. ožujka 2019. u organizaciji Ureda za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i  studentske udruge eSTUDENT održan je drugi Business Matchmaker. Riječ je o projektu koji spaja poslodavce i studente završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Studenti su dobili priliku predstaviti se poslodavcima u kratkim selekcijskim intervjuima od četiri minute. Nakon prvog kruga svako poduzeće odabralo je studente koji su na njih ostavili najbolji dojam. Odabrani studenti prošli su u drugi krug i imali su priliku za dulji intervju jer su se kroz dodatnih 20 minuta mogli bolje predstaviti poduzećima.

Na ovogodišnjem Business Matchmakeru sudjelovalo je 21 poduzeće podijeljeno u pet skupina, a to su: 24sata, Addiko bank, Atlantic grupa, ATOS, British American Tobacco, Croatia Osiguranje, Deloitte, DIV grupa, EY, INA, Kaufland, KING ICT, KPMG, L’Oreal Adria, mStart, Philip Morris Zagreb, Samsung, SofaScore, Syskit, Talentarium i Zagrebačka banka.

BUSINESS MATCHMAKER 2018.

Business Matchmaker projekt je nastao u suradnji Ureda za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i studentske udruge eSTUDENT.  Po prvi puta održan je 19. travnja 2018., a omogućio je studentima da se u kratkim selekcijskim intervjuima od četiri minute osobno predstave skupini željenih poduzeća i pokažu svoje sposobnosti samoprezentiranja. Oni koji su ostavili najbolji dojam ušli su u drugi krug i dobili priliku da se bolje predstave poslodavcima. 

Na prvom Business Matchmakeru sudjelovalo je 13 poduzeća - Addiko Bank Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Croatia osiguranje, FINA - Financijska agencija, HEINEKEN Hrvatska, INA, Kaufland Hrvatska, KPMG Croatia, Nestlé Adriatic, Styria Grupa Hrvatska, Tisak, Zagrebačka banka i Zagrebačka pivovara te 65 studenata. 

Nakon eventa, organizirano je networking druženje gdje su najbolji studenti dobili nagrade poduzeća.