Deloitte d.o.o.

Tko smo?

Deloitte je vodeća svjetska tvrtka za pružanje profesionalnih usluga. U Hrvatskoj profesionalne usluge pružaju Deloitte d.o.o. i Deloitte Savjetodavne Usluge d.o.o. te smo dio Central Europe South regije zajedno sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Crnom Gorom i Sjevernom Makedonijom.

Regija broji preko 700 zaposlenih, od toga 200 zaposlenih u Hrvatskoj.

Što radimo?

Svoje usluge pružamo u pet profesionalnih područja:

  1. Revizija

  2. Porezno i računovodstveno savjetovanje

  3. Poslovno savjetovanje

  4. Financijsko savjetovanje

  5. Upravljanje rizicima

1. Revizija

Naši konzultanti u reviziji obavljaju reviziju prema nacionalnim i međunarodnim pravilima i prema Međunarodnim revizijskim standardima. Tu se još možeš upoznati s računovodstvenim savjetovanjem, prilagodbom financijskih izvještaja, specifičnostima financijskog izvještavanja, ali i naučiti kako pružati vid u računovodstvene sustave i sustave unutarnjih kontrola te održavati računovodstvene konzultacije

2. Porezno i računovodstveno savjetovanje

Odjel poreznog i računovodstvenog savjetovanja je također raznolik. Obuhvaća pružanje savjeta klijentima u pogledu PDV-a, transfernih cijena, osobnog dohotka, poreza na dobit, obračuna plaća, izaslanja radnika, pravnih savjeta, a uključuje i rad na projektima koje financiraju EU i nacionalni fondovi.

3. Poslovno savjetovanje

Deloitte pomaže organizacijama brzo iskoristiti prednosti novih prilika, potaknuti rast, uvoditi inovacije i istodobno ovladavati rizicima i isporučivati vrijednost. Ovaj je odjel najraznovrsniji jer zalazi u sfere strategije i operacija, ljudskog kapitala, tehnologije i implementacije tehnoloških rješenja, financija, projekata EU-a, restrukturiranja.

4. Financijsko savjetovanje

U odjelu Financijskog savjetovanja najbolje se snalaze klasični i neklasični financijaši: naime, on se bavi spajanjima i preuzimanjima, velikim transakcijama, dubinskim snimanjima, forenzikom, kibernetičkom forenzikom, privatizacijom, financijskim restrukturiranjem, procjenama vrijednosti.

5. Upravljanje rizicima

Odjel obuhvaća sve vrste rizika, regulatorne, kibernetičke, pravne, reputacijske, operativne, financijske. Toliko široko područje vapi za stručnjacima koji će našim klijentima pomoći da budu spremi i pomno prate sve vezano uz sferu pravne usklađenosti jer pogreške u tom segmentu mogu prouzročiti veliku štetu.


Koga tražimo?

Najčešće tražimo studente završnih godina. S obzirom na to čime se sve bavimo, sva su usmjerenja dobrodošla. Naši studenti od prvog dana sudjeluju u većini projektnih aktivnosti te se prema njima odnosimo kao prema redovnim zaposlenicima.

Motivacija, proaktivnost, upornost, želja za učenjem i razvojem su glavne osobine naših studenata. Uz to, ako se super služiš engleskim jezikom i MS Officeom imaš dodatnu prednost.