Skupina D

Privlače te različite stvari u životu? Imaš puno interesa, hobija i aktivnosti koje upražnjavaš? Imaš šansu učiti od najboljih, a pritom se okušati u raličitim područjima? Prijavi se za skupinu D gdje te s nestrpljenjem očekuju FLIBA d.o.o. (Emmezeta), Kaufland Hrvatska k.d., Orbico d.o.o. i Philip Morris Zagreb d.o.o.

Navedena poduzeća daju ti mogućnost širokog spektra područja u kojima se možeš okušati kao što su trgovina, beauty tech, ICT/IT sektor, distribucija i logistika, financije - upravljanje imovinom.

Kao svoje prednosti možeš upotrijebiti znanje upravljanja ljudskim resursima, upravljanje projektima, aktivnosti izvan fakulteta, prakse, volontiranja, udruge, adaptabilnost i fleksibilnost. Neka od potencijalnih radnih mjesta koja će se otvarati u ovim poduzećima jesu: Product Manager, asistent u marketingu, administrator poslovnih informacijskih rješenja, trainee program, asistent/ica administrativnim poslovima u odjelu prodaje i podrške (servis kupaca, računovodstvo i financije), Financije, supply chain, komercijalno poslovanje.

Poželjni kandidati za bilo koje radno mjesto trebali bi biti motivirani za rad i spremni učiti. Uz spremnost na učenje ide i otvorenost prema novim idejama i proaktivnost. Pouzdanost koja podrazumijeva da svaki zaposlenik do kraja odradi sve što je započeo ili započela savjesno i najbolje moguće. Puno pažnje posvećuje se stvaranju i održavanju kulture uključivosti i raznolikosti, temeljene na jednakim prilikama, pravednosti i poštovanju prema svima. Idealni student je onaj koji visoko vrednuje sastavnice ovakve kulture, vidi se u izazovnom međunarodnom okruženju, uživa u učenju, spremno se prilagođava promjeni, teži predlaganju novih ideja te pokazuje visoki stupanj odgovornosti.


FLIBA d.o.o. (Emmezeta) je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost. Želiš postati dio tima? Prijavi se za skupinu D na intervjuima!


Uz više od 20.000 proizvoda regionalne kvalitete, brendiranih proizvoda i atraktivnih vlastitih brandova, u 42 poslovnice u Hrvatskoj Kaufland Hrvatska k.d. nudi ti mogućnost da se priključiš timu kojem je krajnji cilj učiniti dobro još boljim. Isprobaj!


Posjeduješ li visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama te interes za rad u kompaniji koja je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman , od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda do igračaka, ne razmišljaj previše - prijavi se za intervju sa Orbico d.o.o.


Philip Morris Zagreb d.o.o. predvodi transformaciju u duhanskoj industriji s vizijom stvaranja budućnosti bez dima te svoju budućnost gradi upravo na novoj kategoriji proizvoda bez dima i čeka mlade talente poput tebe!


Ako navedena poduzeća zadovoljavaju tvoju svestranost, prijavi se za skupinu D i vidimo se 5.5. 2021. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Trgovina i međunarodno poslovanje, Menadžment, Marketing, Financije, Ekonomija, Računovodstvo i revizija i Analiza i poslovno planiranje

Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?