Kaufland Hrvatska k.d.

Vrijeme je za nešto novo – karijeru u Kauflandu


Uz više od 20.000 proizvoda regionalne kvalitete, brendiranih proizvoda i atraktivnih vlastitih brandova, u naše 42 poslovnice u Hrvatskoj nudimo najbolji izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu, dok naši zaposlenici osiguravaju najbolju kvalitetu proizvoda.

Bilo da se nalazimo u našim poslovnicama, Centrali ili Logističko - distributivnom centru u Hrvatskoj, naših 3200 zaposlenika svakodnevno naporno radi kako bi osigurali uspjeh naše tvrtke.

Nudimo raznolike mogućnosti za početak karijere u jednom od naša tri poslovna područja.

Trainee program

Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju?

Stručni mentori, praktično iskustvo, izazovni i odgovorni radni zadaci te atraktivna primanja dio su naše Trainee priče. Program je usmjeren na učenje u praksi, a nudimo atraktivna primanja i mogućnost nastavka karijere po završetku programa.

Od početka preuzmi odgovornost i aktivno sudjeluj u stvaranju uspješne budućnosti našeg poduzeća. Tijekom dvanaestomjesečnog programa nauči sve što će ti kod nas trebati za razvoj uspješne karijere.


Izaberi prvo radno mjesto po svojoj mjeri i postani naš Trainee!

Lovro O. je svoju karijeru započeo u listopadu 2019. Nakon uspješno završenog Trainee programa u Logistici, počeo je raditi kao voditelj smjene u Food/Non Food sektoru u našem Logističko – distributivnom centru:

„Posao je kompleksan i odgovoran, ali i vrlo zanimljiv.

On uključuje rad s ljudima i operativno vođenje smjene, stoga mnogo komuniciram sa ostalim zaposlenicima te svakoga dana se događa nešto novo i tako stječem nova znanja i vještine.

Ono što bih istaknu kod Kauflanda kao poslodavca jest da je svaki posao, pa tako i moj, vrlo dinamičan i zahtjevan, ali da u isto vrijeme Kaufland omogućuje kvalitetnu ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Vrlo sam sretan i ponosan što radim u kompaniji koja je dinamična, produktivna i puna prilika za razvoj i napredovanje kao što je Kaufland.“Mia J. se Kaufland timu pridružila prije nekoliko mjeseci na poziciji Trainee-a u Prodaji.

U poslovnici brine o kvaliteti i raspoloživosti robe, a zajedno s voditeljem poslovnice planira i organizira poslovne aktivnosti, unaprjeđuje procese i uči upravljati ključnim pokazateljima: „S obzirom da učenje nikad ne završava, pa tako niti netom poslije završenog fakulteta, vjerujem da je Trainee pozicija izvrsna za nadogradnju teoretskog znanja koje smo stekli na fakultetu kroz praktičan rad.

Od Trainee programa očekujem da mi pruži sve ono što mi je potrebno da budem uspješna i kompetentna djelatnica Kauflanda koja može pomoći i unaprijediti poslovanje“

Zanima te više informacija o Trainee programu?


S fakulteta na posao

Oduvijek te privlačio Marketing, Nabava ili Akcijski menadžment?

Različiti odjeli u našoj Centrali pružaju mnoštvo izazovnih i zanimljivih radnih pozicija. Dizajniraj naš raznovrsni asortiman usmjeren na kupce, optimiziraj postojeće koncepte i stvaraj najbolje uvjete za rast i razvoj našeg poslovanja. Započni karijeru strukturiranim procesom uhodavanja: u prvim tjednima nakon zaposlenja upoznat ćeš svoje nove zadatke i odgovornosti, ali i osnovne zadatke drugih poslovnih područja s kojima ćeš u budućnosti surađivati.

Kroz individualno prilagođeno uhodavanje brzo ćeš preuzeti zadatke svog radnog mjesta te ćeš steći sigurnost u svom svakodnevnom radu. Nakon uhodavanja, svoj profesionalni i osobni razvoj nastavit ćeš pohađanjem raznih edukacija i uključivanjem u druge razvojne mjere, ovisno o potrebama tvog radnog mjesta i tvojim individualnim razvojnim potencijalima.


Ana Marija V. zaposlila se u našem sektoru Supply Chain Management još kao studentica, a zahvaljujući dobroj ravnoteži privatnog i poslovnog života, uspješno je završila diplomski studij i nastavila svoju karijeru:


„Stekla sam potrebne vještine, razvila osobne kompetencije, znanja i iskustvo koje ću nadograđivati i primjenjivati kroz naredne godine rada. Moj odjel je odgovoran za raspoloživost proizvoda na centralnom skladištu i u svim Kaufland poslovnicama, a svakodnevno sudjelujem u izradi izračuna te raspodjeli artikala, kao i aktivnom praćenju zaliha.

Svakome tko voli dinamično okruženje maloprodaje i izvrsnu radnu atmosferu preporučujem rad u Kauflandu u odjelu SCM-a!“Pregledaj naša poslovna područja, pronađi nešto novo na: https://karijera.kaufland.hr/mogucnosti.html