FLIBA D.O.O.

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store".


Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bijele tehnike.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete te nebrojene inspiracije predstavljene u svim našim prodavaonicama te na web shopu.


Trenutno u regiji poslujemo u Hrvatskoj i Srbiji, s ukupno 16 dućana i web shopom, kojeg s velikim ponosom smatramo kao jednu dodatnu poslovnicu.

U fizičkim poslovnicama kupcima nudimo inspiraciju uživo. Izazov je proći Emmezeta dućanom, a ne osvrnuti se na određeni stil, boju godine, dnevni boravak kakav biste baš htjeli ili kuhinjski robot kojeg vam je netko preporučio!


Emmezetina snaga je široki asortiman koji kupcu pruža mogućnost da cijeli dom, u potpunosti, opremi na jednom mjestu!

Online inspiracije su također dio naše svakodnevnice, a dio njih su i wish liste velikom broju kućanstava diljem regije.

Emmezeta traži velike entuzijaste, timske igrače gladne znanja i iskustva koji su željni ući na velika vrata u poslovni svijet! Trgovina je širok pojam u kojem se mogu naći zaljubljenici različitih područja ekonomije.

Kod nas možete sve: igrati se brojevima, komunicirati s velikim proizvođačima diljem svijeta, raditi analize, postavljati kampanje, širiti kreativu, pratiti rezultate i veseliti se zajedničkim uspjesima!


Pitanje je samo koliko to jako želite jer „Be careful what you wish for, you may just get it.“


Ako jedva čekaš završiti studij, zaplivati u poslovne vode, shvatiti kako funkcionira poslovni svijet i ići ponedjeljkom na posao nasmijan, ti si idealan kandidat za nas!