Orbico d.o.o.

Orbico Grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, a nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja za prodaju i distribuciju, logističke usluge, marketing i usluge upravljanja robnim markama.

Prisutni smo na velikom broju različitih industrija i poslovnih područja, kao što su roba široke potrošnje, proizvodi za njegu i ljepotu, farmaceutski proizvodi, igračke i tekstilni proizvodi, električni uređaji, cigarete, motorna ulja i mnogi drugi.

Orbico Hrvatska trenutno ima više od 800 zaposlenika, organiziranih u prodajne odjele i odjele podrške.

Priliku za profesionalni razvoj možeš naći u nabavi i servisu kupaca, logistici, informatici, računovodstvu i financijama, ljudskim potencijalima, ovisno o vještinama koje posjeduješ i koje želiš razvijati, a koristimo i praksu rotacije.

Važno je naglasiti kako ne apliciramo na konkretan odjel, već ste važniji Vi i vaša motiviranost.


Naš kontinuirani organski rast postignut je upravo poštivanjem naših zaposlenika i ulaganjem u njihov profesionalni i osobni razvoj.

Upravo poticanjem na ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu gdje se svaki zaposlenik poziva na preuzimanje odgovornosti stvaramo kompaniju koja poštuje svakog pojedinca.

Važan dio naše misije jest izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa s našim poslovnim partnerima, a na isti način gledamo i na izgradnju dugoročnih i kvalitetnih odnosa s našim zaposlenicima i studentima.

Pružamo edukaciju i mentoriranje te napredak unutar poticajnog radnog okruženja.

Mnogi od naših zaposlenika započeli su svoju karijeru kod nas kao studenti, a danas su na voditeljskim i čak menadžerskim pozicijama!

Mi:

  • Vjerujemo u ljude

  • Posjedujemo strah za pobjeđivanjem

  • Potičemo preuzimanje odgovornosti

  • Djelujemo s poštenjem i integritetom

  • Poštujemo svakog pojedinca

  • Cijenimo osobno usavršavanje

  • Prilagođavamo se promjenama


Važna nam je otvorena komunikacija, mentorstvo, edukacija i karijerni plan.

Vještine koje cijenimo kod studenata su: komunikativnost i otvorenost ka izazovima i promjenama, znatiželjnost i želja za učenjem, svestranost i proaktivnost te osobno poštenje i integritet.


Vidiš li sebe u okruženju koje nadahnjuje izvrsnost u svemu što radiš?

Vodi li te strast za pobjeđivanjem? Odgovoran/a si i prilagođavaš se promjenama?

Zajednička nam je namjera bolje se upoznati.


Postani i ti dio Orbico tima!