Philip Morris Zagreb d.o.o.

Želiš započeti svoju karijeru u međunarodnoj kompaniji koja vjeruje da uspjeh ovisi o talentiranoj i raznolikoj radnoj snazi te pruža prilike za neprestan razvoj?

Vidiš se u okruženju koje njeguje kulturu pravednosti i poštovanja prema svima?

Zanima te kako globalna korporacija provodi i predvodi transformaciju industrije i najveći zaokret u povijesti?

Često smo u potrazi za talentima, a ako si spreman/spremna za izazove i prilike u našoj organizaciji, rado bismo te upoznali i čuli tvoju priču!Philip Morris Zagreb d.o.o. povezano je društvo najuspješnije međunarodne duhanske kompanije Philip Morris International (PMI) s oko 73,500 tisuća zaposlenika raznovrsnih profila i iz svih dijelova svijeta.


Imamo 38 proizvodnih pogona, a naši proizvodi prodaju se na preko 180 tržišta.


PMI predvodi transformaciju u duhanskoj industriji te svoju budućnost gradi na novoj kategoriji proizvoda bez dima.
Ostvarivanje nove vizije budućnosti bilo bi nemoguće bez našeg tima. Tim u Hrvatskoj čini više od 120 predanih i talentiranih osoba, kojima konstantno pružamo mogućnosti za rast i razvoj unutar Hrvatske, ali i u inozemstvu. Posvećeni smo tome da budemo izvrstan poslodavac i društveno odgovoran subjekt.

Već šest godina zaredom nagrađeni smo priznanjem Poslodavac partner koji dodatno potvrđuje nastojanja da našim zaposlenicima osiguramo pozitivno i poticajno radno okruženje.

Usmjereni smo na izgradnju okruženja u kojemu pojedinci imaju priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj što je prepoznato kroz nagradu Zlatni indeks u kategoriji najbolje studentske prakse te certifikat Prijatelj studenata kojeg smo nositelji.

Također, veliku pažnju posvećujemo stvaranju i održavanju kulture uključivosti i raznolikosti, temeljene na jednakim prilikama, pravednosti i poštovanju prema svima.

Ponosni smo što naš tim u Philip Morris Zagrebu čini gotovo podjednak broj muškaraca i žena, a nagrađeni smo i Equal Salary certifikatom koji potvrđuje da naši ženski i muški zaposlenici za iste poslove dobivaju jednaku plaću.

Za više informacija slobodno posjeti našu internet stranicu www.pmi.com.
Veselimo se tvojoj prijavi!