Skupina E

U brzom ritmu modernog svijeta koji zahtijeva nove ideje u svim segmentima kako bi se održao korak s napretkom i inovacijama kreativni pristup je prioritet i glavni generator promjena. Misliš da bi se pronašao u takvom svijetu? Ako da i želiš naučiti više o segmentaciji tržišta i sličnim pojmovima u realnom sektoru prijavi se za skupinu E! Čine ju Foreo Adria d.o.o., Hrvatska elektroprivreda d.d., L'Oréal Adria d.o.o. i SofaScore.

Osim što traže studente koji imaju marketing i kreativnost u malom prstu, treba im netko poduzetničkog duha, sa entuzijazmom za učenje i razvoj, samoinicijativan i voljan raditi u timu. U budućnosti će poduzeća u skupini E otvarati radna mjesta za: Digital Performance Specialist, Marketing Content Specialist, Social Media Specialist, Digital Marketing Unit, Customer Care te pripravničke pozicije u marketingu, prodaji, financijama i kontrolingu, Management Trainee rotacijski program.


Foreo Adria d.o.o. je često opisivan kao Apple industrije njege kože. Rastući s dva zaposlenika na više od 3000 ljudi u samo 5 godina, FOREO-ovi dizajni trenutno su dostupni u više od 12.000 trgovina na više od 80 tržišta, a u procesu su osvojili više od 150 nagrada za dizajn i industriju. Zvuči privlačno, zar ne?


Želiš li postati dio nacionalne energetske tvrtke koja se više od jednog stoljeća bavi proizvodnjom, distribucijom i opskrbom električnom energijom, a u posljednjih nekoliko desetljeća i distribucijom i opskrbom kupaca toplinskom energijom i prirodnim plinom prijavi se za intervju sa Hrvatska elektroprivreda d.d. (HEP grupa)!


L'Oréal Adria d.o.o. je svjetski lider u kozmetičkoj industriji, prisutan u više od 150 zemalja. Duže od jednog stoljeća svu svoju energiju i stručnost posvećuju samo jednom poslu: ljepoti. Njihove vrijednosti su strast, inovacije, poduzetnički duh, otvorenost uma, težnja najboljem i odgovornost. Daj si priliku za razvoj karijere u L'Oréalu!


Smatraš da imaš talent i želiš ga posvetiti tehnologiji za stvaranje vrhunskih proizvoda i usluga koji pridonose boljem globalnom društvu u poduzeću s velikim ambicijama? Ne gubi više ni sekunde i svoju karijeru započni u SofaScore koji broje preko 100 članova svog tima koji se trude da aplikacija ostane najkvalitetniji live score proizvod na tržištu!


Ako navedena poduzeća zadovoljavaju tvoju svestranost, prijavi se za skupinu E i vidimo se 5.5.2021. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Marketing, Menadžment, Financije i Analiza i poslovno planiranje


Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?