Skupina B

Skupina B traži kreativce kojima marketing nije stran pojam

Influenceri, brendovi, SEO analitika, segmentacija tržišta i target persone… Sve te pojmove poznaješ, zanimljivi su ti i želiš ih dodatno istražiti u realnom sektoru? Pridruži se skupini B i postani dio Samsung, British American Tobacco, SofaScore, 24 sata ili Syskit tima! Osim što traže studente koji drže marketing i kreativnost u malom prstu, treba im netko tko prati trendove i tehnologiju, upoznat je s medijima te ima interes za raznovrsne marketinške alate i platforme. U budućnosti će poduzeća u skupini B otvarati radna mjesta za: digital marketing specialist, lead generation specialist, survey research specialist, asistent u odjelu marketinga, junior specialist za digitalni marketing, junior project manager, asistent u prodaji, copywriter i marketing intern.


Samsung ti sa svojim internacionalnim uspjehom i raznovrsnim tehnološkim proizvodima nudi da postaneš novi Tesla u stvaranju tehnološke budućnosti, a sve to uz kolege iz svih kutova svijeta te pregršt prilika za razvoj.


Kao jedan od globalnih Top Employera British American Tobacco čvrsto vjeruje da su ljudi i njihovi talenti ključni za uspjeh, stoga su usredotočeni na razvoj zaposlenika te stvaranje inovativnog i izazovnog okruženja za rad. Možda je to baš pravi izazov za tebe!


Zaljubljenici u sport i nove tehnologije znaju što na svjetskoj razini znači Sofascore, a sada ih možeš upoznati i ti. S više od 15 milijuna korisnika, modernim novim uredom te predanom brigom za svoje zaposlenike, svakako zvuče kao dobar odabir.


Najnagrađivanija medijska kuća u regiji, 24 sata, može biti blistav dio tvog karijernog puta na kojem će te voditi kroz svoju digital first strategiju koju nadograđuju iz dana u dan, neprestanim prilagođavanjem tržištu te kroz kreiranje novih formata i trendova.


Ako ti je pak stalo da proizvod na kojem radiš bude kvalitetan, funkcionalan te oku i mišu ugodan, Syskit može biti tvoja prva prava ljubav. S više od 2500 potrošača u 70-ak zemalja i pet zanimljivih proizvoda, vrijeme je da im pokažeš kako njihov satisfaction rating podići s 99% na okruglih 100%.


Ako je ovaj opis pobudio tvoju znatiželju i vidiš se kao budući marketinški inovator u nekom od navedenih poduzeća, prijavi se za skupinu B i vidimo se na Business Matchmakeru 2019.!


Smjerovi: Marketing, Menadžerska informatika i svi zainteresirani za područje marketingaOvo je tvoja grupa?


Nije pravi match?