Syskit

Svi pričaju o tome kako je fantastično raditi u IT firmama a ti nisi do sada imao/la priliku? E pa mi imamo ponudu za tebe! Dođi na Business Matchmaker, upoznaj nas i povećaj svoje šanse!

Tko smo mi?

Mi smo tvrtka koja se bavi razvojem softvera. Naši proizvodi pomažu pojednostaviti server administraciju konzultantima i administratorima širom svijeta! Samo neki od naših fantastičnih klijenata su Lego, Coca-Cola, Boeing, NASA, IBM, Cisco, Intel, Bayer, Loreal ali i drugi jednako poznati brendovi.


Imamo sve što imaju i druge IT firme u Hrvatskoj - pozitivnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, neograničene količine kave, moderan ured, Xbox, top notch tehnologiju, ali ono što nas čini posebnima su fokusiranost na ono što stvaramo, međusobna komunikacija, obiteljska atmosfera i timski rad.

Što ti možemo ponuditi?

Želiš učiti i razvijati svoje vještine digitalnog marketinga? Kreativnost ti je drugo ime, a socijalne mreže znaš koristiti i u snu? Ti si osoba za nas! Tražimo Digital Marketing Specialista (m/f) koji bi pomagao našem Marketing timu u održavanju web stranice, kreiranju raznih kampanji i stvaranju raznoraznog digitalnog sadržaja za naše online platforme.

Više si orijentiran/a na business stranu? Želiš znati više o salesu, marketingu i business developmentu? Imamo pravu stvar za tebe… tražimo Lead Generation Specialista (m/f) koji bi, u suradnji sa Sales i Marketing timom, aktivno pomagao našem Business Development timu u istraživanju tržišta i stvaranju novih sales leadova.

Htio/la bi izglancati svoje vještine u kvalitativnim i kvantitativnim istraživanjima, a uvijek te zanimala moderna tehnologija? Smišljanje istraživanja imaš u malom prstu? Tu smo za tebe! Tražimo Survey Research Analysta (m/f) koji će pomoći našem Business Development timu i Product Ownerima da saznaju što naši klijenti žele!

Kod nas je sve stvar dogovora, no inzistiramo na tome da finalni proizvod bude kvalitetan, funkcionalan te oku i mišu ugodan. Naš moto je “Life is too short for bad software!” a otvoreni smo za svakoga tko želi učiti i razvijati se. Volimo to što radimo i pritom stvaramo vrhunske softvere!

Na ovom date-u ti nudimo 4 minute razgovora s članovima našeg tima. Iskoristi to kao super sneak peek u naš selekcijski proces ali i kao priliku da se ti nama predstaviš!

Bez brige, ne moraš vježbati ili se nekako posebno pripremiti, samo te želimo upoznati!

Želimo ti odgovoriti na sva pitanja u vezi posla, aplikacija ili tipičnog radnog dana, te želimo steći što više poznanstava sa studentima koje ćemo rado uzeti na razmatranje za prakse ili poslove.