Skupina C

Skupina C traži sve kojima je analitika jača strana

Svaki problem promatraš iz četiri različite perspektive, pratiš i poznaješ aktualno poslovno i informacijsko okruženje, a u slobodno vrijeme voliš se igrati financijskim modelima? Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se u skupinu C gdje će te na intervjuima dočekati Deloitte, KPMG, Zagrebačka banka i Addiko Bank. Zanimaju ih studenti koji svoju budućnost vide u području poslovne i financijske analize, upravljanju rizicima, kontrolingu ili reviziji te su ambiciozni i motivirani za proširenje svojih znanja i daljnje usavršavanje. Neke od potencijalnih mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini jesu: specijalist u rizicima i specijalist u ekonomskim istraživanjima, radna mjesta u odjelima za financijsko i poslovno savjetovanje, reviziju, poreze te odjelima za rizike i rad s pravnim osobama.


Prva stanica u tvojoj karijeri analitičara može biti Deloitte, vodeće svjetsko poduzeće u pružanju profesionalnih usluga. Birajući jedan od njihovih pet strateških odjela dobit ćeš priliku izbrusiti svoje vještine savjetovanja iz revizije, menadžment konzaltinga, financijskog savjetovanja, rizika, EU projekata i niza drugih područja.


Ako želiš raditi s nekima od najvećih domaćih i međunarodnih poduzeća na poboljšanju njihovih poslovnih performansi, za tebe je KPMG – još jedan član takozvanog Big Foura koji na hrvatskom tržištu djeluje već 25 godina, a žele da im se baš ti pridružiš u misiji stvaranja nove vrijednosti za svoje klijente.


Kao jedan od lidera bankarske industrije u Hrvatskoj, Zagrebačka banka iz prve ruke naučit će te kako se u poslovanju voditi principom Customers First te biti savjetnik i partner za više od 1,3 milijuna građana te 60 000 korporativnih klijenata, a razvijajući svoje snage i stručnosti rješavat ćeš probleme i izazove s kojima se susreću.


Ako se želiš pridružiti viziji stvaranja jasnog i jednostavnog bankarstva, za tebe je Addiko Bank, međunarodna bankarska i financijska grupacija čija mreža djeluje u pet zemalja, a u razvoju inovativnih digitalnih rješenja za svoje klijente potrebne su im analitične i proaktivne osobe, baš poput tebe!


Ako ti se sviđa gornji opis i vidiš svoju budućnost u jednom od navedenih poduzeća, prijavi se za skupinu C i vidimo se 26.3. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Analiza i poslovno planiranje, Financije, Ekonomija


Ovo je tvoja grupa?


Nije pravi match?