British American Tobacco

British American Tobacco osnovan je 1902. godine i s godinama je evoluirao u vodeću svjetsku multinacionalnu kompaniju čiji su brendovi prisutni u preko 200 tržišta s oko 55,000 zaposlenika.

S 45 tvornica diljem svijeta, svijesni smo značajnosti uloge koje imamo u životu zajednica unutar kojih djelujemo, a time i odgovornosti koju imamo. Iz tog razloga British American Tobacco radi na transformaciji duhana razvijajući i donoseći na tržište potencijalno manje rizične proizvode i Proizvode nove generacije kao što su uređaji za zagrijavanje duhana.

BAT Adria, sa sjedištem u Zagrebu, obuhvaća tržište Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Kosova, Srbije i Slovenije s oko 3,500 zaposlenika. Hrvatska je jedna od rijetkih članica BAT grupe unutar čijeg sastava djeluju firme preko kojih možemo pratiti duhan od uzgoja do krajnjeg potrošača. Rovinjska tvornica jedan je od najvećih hrvatskih izvoznika i trenutno izvozi u preko 25 europskih zemalja.

Zašto raditi kod nas?

Zahvaljujući našim zaposlenicima, nastavili smo rasti i nadilaziti očekivanja na izuzetno kompleksnom i zahtjevnom tržištu. Međusobna suradnja i osjećaj zajedništva kojeg imamo, od tvornica do ureda, temelj su našeg uspjeha.

Kao globalna kompanija u izuzetno dinamičnoj industriji svakodnevno se susrećemo s uzbudljivim promjenama. Inovacija je temelju budućnost, a vaš doprinos može oblikovati naš budući put preuzimanjem kontrole i suočavanjem s izazovima. Praksa internih natječaja i unutarnjih promocija je naš način da vas potaknemo da aktivno upravljate svojom karijerom, pružajući vam prilike za napredovanje i razvoj svojih sposobnosti. BAT time osigurava svoju izvrsnu budućnost, pouzdajući se u svoje najbolje resurse.

U fokusu nam je poticati izvedbu, razvijati buduće generacije vođa, vrednovati raznolikost naših zaposlenika i nagraditi poduzetničko ponašanje. Rezultat je stvaranje kulture uspješnih i zadovoljnih timova. Temelj našeg djelovanja leži u četiri principa: Poduzetnički duh, Sloboda kroz odgovornost, Otvorenost i Snaga raznolikosti.

Uz naše stalne zaposlenike, raznolikost postižemo i brojnim programima preko kojih nam se priključuju studenti diljem Hrvatske i svijeta. Fireworks Internship Programme je program koji traje 3-12 mjeseci unutar različitih teamovima u BAT-u. Cilj programa je omogućavanje mladih i izuzetnih ljudi, pružajući im priliku da premoste jaz između fakulteta i poslovnog svijeta.

Ovakav program je izvrsna prilika za ambiciozne ljude da se razviju i steknu praktično iskustvo. Trenutačno imamo studente zaposlene u području financija, prodaje, ljudskih potencijala, marketinga, proizvodnje, analize prodaje i IT sektora. Vjerujemo da svaki pojedinac doprinosi razvoju naše organizacije i zato se veselimo svakom novom članu našeg teama.