Samsung ELECTRONICS ADRIATIC

Od svoga osnutka u korejskom gradu Suwonu 1969. godine, tvrtka Samsung Electronics postala je globalni predvodnik u informacijskoj tehnologiji te upravlja s više od 200 podružnica diljem svijeta.

Naš asortiman obuhvaća kućanske uređaje i bijelu tehniku, pametne telefone i tablete, te elektroničke komponente i poluvodiče. Nezaobilazan smo dio svakodnevnog života milijuna korisnika širom svijeta, a ključ našeg uspjeha je u našim zaposlenicima, njihovoj darovitosti, kreativnosti, inovativnosti i posvećenosti.


Kako bismo bili konkurentni na globalnom tržištu, usredotočeni smo na pronalaženje najboljih ljudi za posao te svakodnevno gradimo korporativnu kulturu koja svima omogućava da ostvare svoj maksimum. Naša filozofija temelji se na snažnoj usmjerenosti ka razvoju i neprestanim inovacijama. Ova se praksa pokazala izuzetno uspješnom i zahvaljujući tome globalno smo priznati kao vodeća tvrtka u području digitalnih tehnologija. Od 2010. prisutni smo u Adriatic regiji gdje nas se ne prepoznaje samo kao brend već i kao poslodavca koji ulaže u svoje zaposlenike i prati globalne trendove.

Inspirirani vizijom „Nadahnimo svijet, stvorimo budućnost“ težimo stvaranju proizvoda koji će biti dio svakodnevice budućnosti, a da bi to uspjeli, potrebni ste nam vi!

Sigurno se pitate kako je raditi u jednoj tako velikoj kompaniji? Kako je to biti u središtu lansiranja novih proizvoda? Raditi na internacionalnim kampanjama i projektima, biti u samom vrhu tehnoloških inovacija?

Biti dio globalne Samsung obitelji nudi puno prilika za razvoj kako profesionalno tako i osobno. Kroz rad u Samsungu steći ćete potrebne vještine i znanja za obavljanje određenog posla, ali isto tako radit ćete u vrlo dinamičnom internacionalnom okruženju koje će poduprijeti i vaš osobni razvoj. U potrazi za savršenstvom, neprestano nas inspiriraju dinamični i strastveni pojedinci koji svojim idejama mijenjaju svijet oko sebe.

Iako dio velike Samsung obitelji, regionalno smo mali tim koji se trudi podržati što više studentskih aktivnosti i projekata. Osim povremenih studentskih zapošljavanja, i sudjelovanja na eventima odganiziranima od strane studentskih udruga iznimno smo ponosni na naš Samsung SuperIntern program u kojem zapošljavamo diplomante bez iskustva i zajedno s njihovim mentorima lansiramo njihove karijere. Svoj razvojni put u Samsungu možete početi u našim odjelima Marketinga, Prodaje, Financija, Razvoja i plasmana proizvoda ili Odjelu servisa.

Odabir novih članova našeg tima nam je vrlo važan, pa je prije samog zaposlenja potrebno proći određene korake. Naravno, svaka pozicija ima svoje specifičnosti te se postupak može razlikovati od pozicije do pozicije, ali određeni koraci su svima zajednički: Prvi korak je inicijalna selekcija putem vaše prijave i životopisa, nakon čega slijedi intervju s kolegama iz odjela Ljudskih resursa, te potom s voditeljem odjela u čiji tim se zapošljavate. Taj proces je isti i ako zapošljavamo osobe s iskustvom i osobe bez radnog iskustva.

Ako ste kreativni, željni znanja i učenja te vrlo otvoreni za promjene, pozivamo vas da se svakako prijavite i započnete svoj razvojni put u Samsungu. Vaša proaktivnost i želja za neprestanim usavršavanjem svakako će biti cijenjena i nagrađena.

Veselimo se vašim prijavama i vidimo se na Business Matchmakeru!