24 sata

Photo by Filip Kos_Pixsell

Želiš biti dio tima najbolje medijske kuće u Hrvatskoj? Prijavi se za 24sata i provjeri što nudimo!


24sata - ime koje predstavlja jedinstvenu priču o uspjehu. Samo tri godine nakon što su pokrenute, novine su - prema broju čitatelja, kao i broju prodanih primjeraka - postale vodeće hrvatske dnevne novine. Mladi i vrlo inovativni tim 24sata uspio je donijeti najvažnija obilježja suvremenih medija do jednog, izuzetno uzbudljivog, zajedničkog nazivnika. Cilj je biti jednako brz kao internet, sažet i jasan kao SMS, te stvoriti dojam o fascinantnom svijetu uz sveprisutnu digitalnu fotografiju. Rezultat su dnevne novine koje su daleko ispred svog vremena, ali i ispred konkurencije. Uz dnevne novine 24sata, obuhvaća i niz tjednika i mjesečnika, najposjećeniji internetski portal 24sata.hr, specijalizirane portale miss7.hr, miss7mama.hr, miss7zdrava.hr, gastro.hr, express.hr, joomboos.hr, autostart.hr te YouTube kanal Joomboos.

Photo by Robert Anić_Pixsell

Od samih početaka 24sata kroz razne projekte i suradnje sa studentskim udrugama i organizacijama doprinosi obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Među brojnim projektima ističe se Škola za novinare 24sata koja već dugi niz godina studentima svih usmjerenja, zainteresiranima za pisanje i novinarstvo, otvara vrata za profesionalni angažman u vodećoj hrvatskoj medijskoj kući. Ovaj program studentima pruža priliku za stjecanje i usavršavanje novinarskih vještina, uvid u različite novinarske prakse te uz mentorstvo iskusnih novinara, priliku za upuštanje u prave novinarske avanture.

Kao jedno od poduzeća Styria grupe u Hrvatskoj, 24sata redovito sudjeluje u Styria:SCOOL Akademiji, prvoj medijskoj akademiji za studente u Hrvatskoj. Cilj akademije je pomoći studentima u nadogradnji teorijskog znanja te im omogućiti lakšu i bržu integraciju u poslovni svijet kroz prenošenje stručnih znanja, davanje konkretnih prilika za rad i/ili novčane stipendije.

Pored novinarstva, rad u medijima obuhvaća različita područja kao što su marketing, prodaja, video produkcija, grafički i web dizajn... Stoga su upravo mnogi studenti odlučili započeti svoj karijerni put u 24sata kroz odrađivanje stručne prakse ili kroz različite studentske poslove. Tako, 24sata broji više od 50 studenata koji svakodnevno ili povremeno rade na različitim projektima i u različitim odjelima. Osim konkretnih prilika za rad i stjecanje novih znanja i vještina, 24sata studentima nudi priliku za sudjelovanje različitim internim i eksternim aktivnostima kao što su in house edukacije, razne konferencije te zajednička druženja.

Želiš provjeriti kako sve to izgleda u stvarnosti? Dođi na Business Matchmaker i saznaj više informacija o prilikama koje nudi 24sata!


Photo by Slavko Midžor_Pixsell