Skupina F

Posjeduješ tehnička znanja i vještine, vladaš i sa društvenim vještinama, usmjeren si na postizanje rezultata, odgovoran, kreativan, inovativan, spremno prihvaćaš promjene i intrigira te rad u dinamičnom, internacionalnom okruženju? Priključi se intervjuima i postani dio Badel 1862 d.d., Coca - Cola HBC Hrvatska, Primacošped d.o.o. i Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb!


Zanimaju ih studenti koji su timski igrači, željni dokazivanja i znanja, ali ujedno i otvoreni za profesionalno razvijanje u sam vrh tehnoloških inovacija. Poduzeća iz skupine F će imati otvorene pozicije za: prodajnog predstavnika, radna mjesta u marketingu, prodaji, kontrolingu, financijama i računovodstvu.


Kvalitetom svoji proizvoda nastavljaju i oplemenjuju bogatu tradiciju te su sinonim za jaka alkoholna pića u Hrvatskoj i široj regiji, a s tri vinarije u svom sastavu objedinjuju cjelokupno bogatstvo vinorodnog područja Hrvatske! Popričaj na intervjuima sa Badel 1862 d.d. te se sam uvjeri u njihovu kvalitetu!


Coca-Cola HBC Hrvatska članica je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje 615 milijuna potrošača. Glavni su i ovlašteni punioničar i distributer napitaka tvrtke The Coca-Cola Company koji u Hrvatskoj posluje od 1968. Želiš razvijati svoje vještine u dinamičnom okruženju? Prijavi se za skupinu F!


Razmišljaš o karijeri u visoko specijaliziranom poduzeću u pružanju usluga transporta pod hladnim lancem cGDP & TAPA standardima za mnoge globalne kompanije, poštujući stroge standarde, koji su bazirani na internom QMS-u certificiranom od strane ISO-a & IFS-a? Ne gubi vrijeme i kreni u utrku sa Primacošped d.o.o. !


Posebno te veseli informacijska tehnologija? Priključi se timu poduzeća Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb, globalnom predvodniku u informacijskoj tehnologiji koji upravlja s više od 200 podružnica diljem svijeta.


Čini ti se da bi spomenuta poduzeća zadovoljila tvoje apetite, prijavi se za skupinu F i vidimo se 5.5.2021. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Marketing, Trgovina i međunarodno poslovanje, Računovodstvo i revizija, Analiza i poslovno planiranje, Financije i Ekonomija

Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?