Foreo Adria d.o.o.

FOREO te zove na date života!


Spoj je spoj, u digitalnom ili ne. Želimo znati toliko toga o tebi no, prije svega, dozvoli nam da ti kažemo ponešto o sebi.

Sve one "prvi spoj" osnove da nas lakše smjestiš u vrijeme, prostor i svoju budućnost.


FOREO je osnovan 2013. u sićušnom stockholmskom uredu.

FOREO je rastao pod vodstvom osnivača, izumitelja i inženjera Filipa Sedića. Skromni početak razgranao se u globalnog igrača koji je protresao beauty-tech industriju iz temelja.

Progresivan u svakom smjeru, FOREO je danas prisutan na 6 kontinenata, 80+ tržišta, 500 maloprodajnih lanaca, a preko dvadeset milijuna vjernih kupaca prepoznalo je običnu, jednostavnu i jasnu misao vodilju: Stvori nešto bolje!

Možda jesmo veliki, ali još uvijek pitamo sržna pitanja koja bi pitao gipki mali startup. To nas čini fleksibilnim i konkurentnim na tržištu.

Brzo prilagođavamo procese novonastalim okolnostima i ponosno i ponizno zahvalni smo na svim dobrim ljudima koji čine FOREO. Volimo revolucionarne ideje, metode, materijale, tehnologije... i ljude.

Multikulturalni smo, ima nas odasvuda i posvuda. 67% strukture zaposlenika čine žene, dok muškarci zauzimaju 33. Slijepi smo na rasne, religijske, kulturne ili geografske pozadine, i birajući samo najbolje kandidate, završili smo sa šarolikom skupinom vrijednih, sposobnih mladih ljudi koji grade karijere na svjetskom nivou, neprekidno se usavršavajući i šireći granice onoga što je moguće naučiti i postići.

Otvoreni smo, inkluzivni i slobodni.

Za koga je FOREO savršeno mjesto?

Za one koji očekuju više od radnog mjesta, za one koji suočeni s problemom mašu zastavama autonomije i inicijative umjesto predaje, za one što žele raditi s ljudima koji dijele iste vrijednosti i žele ulagati vrijeme i trud u nešto dobro što raste, za one koji vole transparentnost, za one koji vole čuti i da ih se čuje, za one koje zanima sve i neprekidno traže nove niše i područja za poboljšanje, osobni i profesionalan rast, za one koji vječno pitaju zašto i ne prihvaćaju svaki zato...

Prijavi se na našu otvorenu prijavu za studente ovdje!