Skupina E

Skupina E traži one koji svoje mjesto vide u svijetu informatike

Studiranje na Ekonomskom fakultetu itekako ti donosi priliku da jednog dana svoju karijeru gradiš na nekoj od poziciji unutar IT industrije. Snalaziš se u bazama podataka, SQL ti je jedan od najboljih prijatelja, a rad na računalu smatraš najboljim timskim radom? Osim toga, zanima te IT menadžment, IT savjetovanje, informacijske tehnologije i automatizacija poslovnih procesa? Svoje mjesto u svijetu informatike pronađi u skupini E koju čine KING ICT, mStart, Atos i DIV Grupa! Neka od radnih mjesta koja će se otvarati u ovim poduzećima jesu: junior consultant za implementaciju ERPa, junior consultant za business intelligence, junior SAP consultant, poslovi na području project managementa i testiranja.


Želiš li digitalizirati društvo, pridruži se timu poduzeća KING ICT, koji broji više od 400 zaposlenih sa sjedištem u Zagrebu. Svoje projekte razvijaju prema Agile i Scrum metodologiji, a koriste poznate programske jezike poput Jave te kontinuirano eksperimentiraju s novima. Uz KING ICT nauči kako digitalno transformirati društvo uz primjenu najnovijih metodologija.!


Poduzeće mStart, jedno od vodećih pružatelja tehnoloških usluga u regiji, traži širok spektar

profesionalaca koji će postati dio njihovog dinamičnog tima. Želiš li na praktičan način naučiti o najvećim svjetskim ERP sustavima, poput SAPa, Oracle Retaila, do njihovih vlastitih rješenja poput mProcesa ili EventWalleta, pridruži im se na intervjuu!


Igraš se rješenjima i nalaziš nove načine kako bi stvari funkcionirale bolje? Pronađi svoje mjesto kod Atos, globalnog lidera u procesima digitalne transformacije koji zapošljava ukupno 120 000 stručnjaka. Za osobu kojoj je bitna kvaliteta u onome što radi, a ujedno se snalazi u poslovnim procesima, Atos otvara svoja vrata!


Uz DIV Grupu, poduzeće koje posluje u 30 zemalja, unaprijedi svoju inovativnost i fleksibilnost radom u dinamičnom okruženju. Uz to što proizvode i prodaju strojne dijelove i metalne proizvode prema željama i potrebama potrošača, traže osobe spremne za ulaganje u modernizaciju, razvitak, nove tehnologije i kadrove.


U svijet informatike i analitike uđi prijavom za skupinu E i vidimo se 26.3. na Business Matchmakeru!Smjerovi: Menadžerska informatika, Analiza i poslovno planiranje, Računovodstvo i revizija


Ovo je tvoja grupa?


Nije pravi match?