Skupina A

Skupina A traži financijaše među vama

Ako si ti ona osoba koja zna sve o posljednjoj poreznoj reformi i voliš biti okružen brojkama, a financijske izvještaje imaš u malom prstu, ova je skupina za tebe! Na intervjuima će te dočekati Croatia osiguranje, Ernst&Young, Philip Morris Zagreb i Kaufland, a žele upoznati studente koje zanima područje financija, računovodstva, poreza i kontrolinga. Bitno im je da su studenti proaktivni i motivirani za rad u njihovom poduzeću te imaju veliku želju za učenjem, napredovanjem i osobnim razvojem.

Potencijalne mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini su: specijalist u financijama, prakse u odjelu financija, tax intern, IT audit intern, EU advisory intern, audit intern i pozicije u kontrolingu.


Svoju karijeru možeš započeti u Croatia osiguranju gdje ćeš biti dio više od 130 godina duge tradicije podupiranja zajednice i doprinosa sigurnosti njezinih građana, a sve to u suvremenom i inovativnom okruženju u kojem je glavni fokus na potrebama klijenata.


Ako svoje buduće radno mjesto vidiš u globalnom poduzeću koje s više od 250 000 zaposlenika pruža profesionalne usluge revizije, savjetovanja, poreznog savjetovanja i usluge podrške pri transakcijama, dočekat će te Ernst&Young posvećen izgradnji boljeg poslovnog okruženja na svim svojim tržištima.


U Philip Morrisu možeš naučiti kako funkcionira jedno od vodećih duhanskih poduzeća na svijetu posvećena društveno odgovornom poslovanju, ekološkoj održivosti te dizajniranju budućnosti bez dima kroz revolucionarne promjene u svom poslovanju i razvoj novih tehnologija.


Kaufland će ti, kao međunarodno trgovačko poduzeće, pružiti mogućnost rasta i razvoja u korporativnoj kulturi koja se temelji na odgovornosti i povjerenju, a upoznavanjem različitih poslovnih područja steći ćeš bolje razumijevanje svih internih procesa što je ključno za poslovanje u dinamičnom svijetu trgovine.


Ako se prepoznaješ u ovoj skupini i želja ti je raditi u nekom od navedenih poduzeća, ne propusti se prijaviti za skupinu A na Business Matchmakeru 2019.!


Smjerovi: Financije, Računovodstvo i revizija, Ekonomija


Ovo je tvoja grupa?


Nije pravi match?