mStart

Budite dio našeg mSjajnog tima.

U mStartu, jednom od vodećih pružatelja tehnoloških usluga u regiji, tražimo širok spektar profesionalaca, tako da se nemoj brinuti ako nisi inženjer, već studiraš ekonomiju ili PMF. Nismo ‘klasični IT-jevci’ stoga nemoj da te takve misli sprječavaju da saznaš nešto više o nama i tehnologijama koje koristimo, od najvećih svjetskih ERP-ova poput SAP-a, Oracle Retaila, do vlastitih rješenja poput mProcesa ili EventWalleta.

Naš tim se sastoji od +340 tehnoloških stručnjaka od kojih su neki svoju karijeru započeli kao studenti.

Želiš li odraditi studentsku praksu ili raditi uz studij, kod nas ti se pruža prilika za rad na projektima kroz koje ćeš razvijati svoju karijeru te upoznati širok spektar različitih zanimanja u IT industriji.

Studenti o nama:

„Skoro dvije godine radim različite studentske poslove u mStartu. Krenulo je od klasičnih administrativnih poslova (čitaj: tajnica, administrator, knjiženja, teklič…).

Tijekom rada susretala sam se s različitim informatičkim sustavima i naučila značenje i primjenu hrpe pojmova tipa ERP, EDI, SAP, Infrastruktura, LINUX, IoT, Big data i sl. Prije nego sam počela raditi jako sam se brinula hoću li stići uskladiti fakultetske obaveze s poslom ali ispalo je da su mStartovci više nego fleksibilni. Prema meni su se odnosili kao prema ravnopravnom članu tima te svoje znanje i iskustvo nesebično su dijelili sa mnom. Trenutno radim posao poslovnog konzultanta u službi koja se bavi digitalizacijom i elektronskom razmjenom dokumenata. Kroz projekte u kojima sudjelujem intenzivno učim o funkcionalnostima informacijskog sustava koji služi za unapređenje poslovnih procesa koji se odvijaju skoro u svakom poduzeću, te u radu s korisnicima upoznajem različite poslovne procese.

Jedva čekam dan kada ću samostalno kao poslovni konzultant raditi implementaciju mProcesa.“

Ema, studentica ekonomije

„Bilo je to zaista neprocjenjivo iskustvo gdje sam kao student dobio priliku raditi u firmi mStart. Imao sam mogućnost pokazati svoje znanje u prijateljskom i kolegijalnom okruženju koje cijeni moje mišljenje. Brzo sam stekao prijateljski odnos sa svojim kolegama te mi nikad nije bio problem upitati za savjet ili pomoć. Zahvalan sam na prilici gdje sam uspio primijeniti svoje znanje i steći dojam kako je to raditi u velikom poduzeću. S iskustvom koje sam stekao u mStartu ostvario sam mogućnost daljnjeg školovanja u jednoj od najboljih informatičkih škola u Europi .“

Zoran, student

Vidimo se na Business Matchmakeru.