Atos IT

Svi pričaju o digitalnoj transformaciji. A ti je možeš voditi! Što kažeš?

Voliš li razmišljati? Baš tako kako zvuči! Voliš li razmišljati, promatrati, uočavati pravilnosti i uzorak, igrati se rješenjima i nalaziti nove načine da stvari funkcioniraju bolje? Voliš li naći red u naoko nepovezanim stvarima, uočavati procese i smišljati njihove bolje i pametnije verzije? Vidiš li srž stvari bolje od drugih i možeš li predvidjeti što će se dogoditi sljedeće ako nešto u procesu promijeniš?

Ako ti od ovih pitanja srce brže kuca i u glavi počinješ slagati scenarije u kojima si dio našeg tima, woooo-hoooo, ti si naš business match!

Daj da ti se predstavimo! Drago nam je, mi smo Atos. ☺ Što radimo? Ukratko, mi svojim korisnicima pomažemo da od postojećih poslovnih procesa naprave nove, bolje i učinkovitije jer to za njih znači porast produktivnosti, smanjenje troškova i optimizaciju cjelokupnog poslovanja.

Globalni smo lider u procesima digitalne transformacije i jedan od vodećih svjetskih integratora informatičkih sustava. Veliki smo i na svjetskoj razini zapošljavamo ukupno 120.000 stručnjaka u 73 zemlje. Usto, ponosni smo svjetski IT partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. U Hrvatskoj naši timovi pametnih ljudi (sličnih tebi) razmišljaju, rade i mijenjaju svijet iz ureda u Zagrebu i Splitu.

Svoje znanje i iskustvo volimo dijeliti s mladima. Upravo zato nudimo ti mogućnost profesionalnog razvoja kroz edukacije i rad na zanimljivim zadacima i projektima. Ono što tražimo je proaktivnost i želja za učenjem u području analize, savjetovanja i implementacije rješenja za unapređenje poslovnih procesa.

Ovo je ukratko o nama, a sada ti. Voljeli bismo da se i ti nama predstaviš, možda smo baš mi tvoja budućnost. Dođi na Business Matchmaker da se upoznamo, samo nam hrabro priđi i jednostavno budi tko jesi, to najviše volimo. A i rado ćemo ti osobno odgovoriti na sva pitanja. Veselimo ti se!

P.S. Ako ne stižeš na EFZG (aaaa, šteta), a ipak nam se želiš predstaviti (bravo!), javi nam se mailom na: careers.hr@atos.net. Uvijek smo u potrazi za sjajnim ljudima koji dijele našu strast i žele nam se pridružiti. Sretno!