KING ICT

KING ICT je IT tvrtka s preko 400 zaposlenih sa sjedištem u Zagrebu. Radimo na velikim projektima koji digitaliziraju društvo. Projekte razvijamo prema Agile i Scrum metodologiji, koristimo poznate tehnologije i programske jezike poput Jave, .NET, te stalno provjeravamo i eksperimentiramo s novima. Naši partneri su Oracle, Microsoft, CISCO, IBM i SAP, a ovo je samo dio velikog popisa. U KING ICT-u svatko se može razvijati u željenim područjima prema vlastitom interesu kroz edukacije i konferencije, dijeljenjem i usvajanjem znanja i iskustva.

Profil kandidata:

Programiranje (JAVA, .NET…) – poznavanje i razumijevanje tehnika i koncepata programiranja, poznavanje strukture podataka, algoritama i objektno orijentiranog razvoja aplikacija, sposobnost analiziranja i rješavanja složenih problema.

Poslovna analiza – mogućnost procesne analize, obrade i analize informacija iz različitih izvora, analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine.

Baze podataka – poznavanje relacijskog modeliranja baza podataka, administracija, optimizacija i praćenje baza podataka.