Croatia osiguranje

Croatia osiguranje je vodeća kompanija na hrvatskom osigurateljnom tržištu koja na ovim prostorima djeluje više od 130 godina, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Kao lider i pouzdan partner, svojim znanjem i iskustvom klijentima pružamo sigurnost, jer Croatia jest Osiguranje. Kompaniju danas odlikuju ubrzani razvoj, agilnost i digitalizacija poslovanja, s jasnim usmjerenjem na klijenta.

Poslodavac smo koji motivira, cijeni i nagrađuje svoje zaposlenike koji imaju priliku profesionalno se ostvariti, a u nastavku donosimo priče naših uspješnih kolegica i kolega.

Tomislav Meštrović, direktor Službe za upravljanje vanjskom prodajnom mrežom Croatia osiguranja, svoju je karijeru započeo kao prodajni savjetnik. Kaže da je posao odlična stepenica za razvoj karijere i usvajanje najtraženijih vještina na tržištu rada.

  • Sedam godina sam proveo na terenu. Prva godina je najzahtjevnija jer treba naučiti proizvode, razviti prodajne vještine i u konačnici upoznati kompaniju, ali može se ostvariti odličan rezultat. Ja sam prve godine ostvario 400 posto plana i postao VIP savjetnik što je dokaz da su naše mogućnosti daleko iznad postavljenih ciljeva. Ako ste predani poslu, uspjeh je neizostavan. Uz to dolaze i odlični prihodi – otkriva Tomislav Meštrović.

Tina Bošković je prije 14 godina stigla u Croatia osiguranje na mjesto prodajne savjetnice u segmentu zdravstvenog osiguranja. I dalje je u Croatiji, ali danas je voditelj tima u Sektoru za osiguranje građanstva.

  • Posao nije šablonski. Svakom klijentu se treba pristupiti osobno, znati njegove potrebe i u tom smislu mislim da je to kreativan i inovativan posao. Mogućnosti su zaista velike. Kad je teško, tu je cijeli tim. Uvijek smo jedni drugima na raspolaganju - zaključuje Tina Bošković.

Sara Matijević započela je svoju karijeru u Croatia osiguranju na radnom mjestu prodajnog savjetnika. Taj joj je posao bio odskočna daska u razvoju karijere. Unaprijedila je svoje komunikacijske vještine, brzinu donošenja odluka te prilagodljivost situacijama.

  • Prodaja osiguranja je izazovan, kreativan i dinamičan posao. Uživala sam u radu s ljudima i stekla sam iskustva i znanje o proizvodima koje mi danas olakšava rad. Upravo stoga, moja karijera, koju sam nastavila u korporativnim komunikacijama i marketingu, ne bi bila ni približno uspješna bez razumijevanja prodajnog procesa i jasnog fokusa na naše klijente. Sve dobro počinje s prodajom. Uvjerila sam se u to - kaže Sara Matijević.