Philip Morris zagreb

Želiš započeti svoju karijeru u najvećoj svjetskoj duhanskoj kompaniji?

Vidiš se u izazovnom i međunarodnom okruženju u kojem niti jedan radni dan nije isti?

Zanima te kako globalna korporacija provodi i predvodi transformaciju industrije i najveći zaokret u povijesti?

Često smo u potrazi za talentima, a ako si spreman/spremna za izazove i prilike u našoj organizaciji, rado bismo te upoznali i čuli tvoju priču!

Philip Morris Zagreb povezano je društvo najuspješnije međunarodne duhanske kompanije Philip Morris International (PMI) s oko 77,000 tisuća zaposlenika raznovrsnih profila i iz svih dijelova svijeta. Imamo 46 proizvodnih pogona u 32 zemlje svijeta, a naši proizvodi prodaju se na preko 180 tržišta. PMI predvodi transformaciju u duhanskoj industriji s vizijom stvaranja budućnosti bez dima te svoju budućnost gradi upravo na novoj kategoriji proizvoda bez dima.

Naš tim u Hrvatskoj čini više od 120 predanih i talentiranih osoba, kojima konstantno pružamo mogućnosti za rast i razvoj unutar Hrvatske, ali i u inozemstvu. Posvećeni smo tome da budemo izvrstan poslodavac i društveno odgovoran subjekt. Već tri godine zaredom nagrađeni smo priznanjem Top Employer, a četiri godine zaredom priznanjem Poslodavac partner koji dodatno potvrđuju nastojanja da našim zaposlenicima osiguramo pozitivno i poticajno radno okruženje.

Vjerujemo da naš uspjeh kao kompanije ovisi o talentiranoj i raznolikoj radnoj snazi – gdje pojedinci imaju priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj.

Veliku pažnju posvećujemo stvaranju i održavanju kulture uključivosti i raznolikosti, temeljene na jednakim prilikama, pravednosti i poštovanju prema svima. Ponosni smo što naš tim u Philip Morris Zagrebu čini gotovo podjednak broj muškaraca i žena, a nagrađeni smo i Equal Salary certifikatom koji potvrđuje da naši ženski i muški zaposlenici za iste poslove dobivaju jednaku plaću.

Za više informacija slobodno posjeti našu internet stranicu www.pmi.com.

Veselimo se tvojoj prijavi!