Coca-Cola HBC Hrvatska

ČIME SE BAVIMO?


Coca-Cola HBC Hrvatska jedina je ovlaštena punionica u Hrvatskoj koja proizvodi, puni i distribuira proizvode tvrtke The Coca-Cola Company, a u Hrvatskoj je prisutna punih pedeset godina.


Glavne su djelatnosti tvrtke proizvodnja, prodaja i distribucija bezalkoholnih napitaka sa zaštitnim znakom tvrtke „The Coca- Cola Company“ (uključujući gazirana i negazirana bezalkoholna pića, biljne napitke, energijske napitke itd.) u Republici Hrvatskoj, kao i prodaja i distribucija jakih alkoholnih pića .


NAŠ EKONOMSKI UTJECAJ:


Svojim poslovanjem u Hrvatskoj dajemo pozitivan socioekonomski doprinos i unaprjeđujemo kvalitetu života u svojim zajednicama.

Svoj utjecaj mjerimo uzimajući u obzir prihode koje osiguravamo zajednici, a u koje se ubrajaju: plaće naših zaposlenika, plaćeni porezi, isplate dobavljačima i izvođačima radova te ulaganja u partnerstva u zajednici kojima podupiremo rješavanje društvenih I ekoloških pitanja.


NAŠI LJUDI:


Razvoj potencijala naših zaposlenika jedan je od pet stupova naše strategije rasta. Svjesni da, ako želimo ostvariti svoju viziju i ciljeve rasta, moramo još brže i učinkovitije unaprijediti mogućnosti razvoja svojih zaposlenika, svoje kulture i svojih ključnih organizacijskih sposobnosti.

Radno okružje u Coca-Coli HBC dinamično je i puno izazova. Imamo pravedan sustav nagrađivanja, a zaposlenici imaju mnogo prilika za stjecanje znanja i razvijanje sposobnosti.

Promičemo uključenost u radno okružje, poštujemo različita mišljenja i stavove, a nakon postupka odabira u kojemu svi kandidati imaju jednake izglede, posao uvijek dobiva najbolji kandidat.


Naša je misao vodilja zaposlenicima dati mogućnost da uživaju u svojim radnim zadacima u jednakoj mjeri u kojoj potrošači uživaju u našim proizvodima.

RISE MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM


Rise Management Trainee Program je prilika za izgradnju međunarodne karijere.

U kratkome roku bit ćete u prilici svoje znanje prenositi drugima.

Program traje dvije godine, a svaka je faza stepenica više u smislu napredovanja na radnome mjestu i stjecanja razine odgovornosti te donosi više mogućnosti stručnoga usavršavanja.

Program započinje upoznavanjem s tvrtkom i njezinim poslovanjem.

Zatim počinjete raditi u području koje ste odabrali, a usto radite i na dodatnim projektima strateški važnima za tvrtku.


COKE SUMMERSHIP

Ako si mlada, ambiciozna osoba, Coke Summership pravi je program za tebe koji ti nudi dragocjeno iskustvo spajajući izobrazbu i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine naši praktikanti će imati priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitoga doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu na važnim projektima u međunarodnome timu, ali I provesti 50% naše ljetne prakse na terenu sa najboljim prodajnim timom.

Praksa traje četiri tjedna i odvijat će se tijekom srpnja. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se odvijati virtualno!

Prijave su otvorene do 31. 5. 2021 godine.

Studenti koje odaberemo kao polaznike prakse Coke Summership i koji uspješno završe program dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu mogućih budućih zaposlenika CocaCole HBC Hrvatska.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će ti obilježiti iskustvo ako postaneš polaznikom programa Coke Summership.