Skupina A

Svaki problem promatraš iz četiri različite perspektive, pratiš i poznaješ aktualno poslovno i informacijsko okruženje, a u slobodno vrijeme voliš se igrati financijskim modelima? Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se u skupinu A gdje će te na intervjuima dočekati Addiko Bank d.d., Ernst & Young, InterCapital Asset Management d.o.o. , KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i Zagrebačka banka d.d. Zanimaju ih studenti koji svoju budućnost vide u području poslovne i financijske analize, upravljanju rizicima, kontrolingu ili reviziji te su proaktivni, ambiciozni i motivirani za proširenje svojih znanja i daljnje usavršavanje.

Potencijalne mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini su: Junior fond manager u odjelu upravljanja imovinom (asset management), studentske prakse u svim odjelima, odjel za reviziju, odjel za porezno savjetovanje, porezni odjel, kontrola i upravljanje rizicima, kvantitativni analitičari u području rizika, korporativno bankarstvo, pomoćnik voditelja poslovnog odnosa, pripravnik - voditelj poslovnog odnosa, kontroling, kreditna analiza

Ako svoju buduću poziciju vidiš u međunarodnoj bankarskoj i financijskoj grupaciji koja transformira poslovanje i želi biti prepoznata po svom stilu dočekat će te Addiko Bank d.d.


Želiš li svoju karijeru započeti u svjetskoj kompaniji koja pruža usluge revizije, poreza, strateških i transakcijskih usluga te poslovnog savjetovanja put te vodi u Ernst&Young koji zapošljava više od 300.000 zaposlenika u preko 150 zemalja svijeta.


InterCapital Asset Management d.o.o. će ti pružiti mogućnost da naučiš kako upravljati investicijskim fondovima i individualnim portfeljima velikog broja institucionalnih i individualnih investitora koji žele povećati izloženost tržištima Jugoistočne Europe te ostvariti sve prednosti personalizirane usluge, ekspertize i dugogodišnjeg uspješnog ostvarivanja snažnih i konzistentnih povrata.


Težiš postati dio tima koji broji više od 227.000 zaposlenika iz 146 zemlje i teritorija te daje potporu programu specijalizacije po industrijama. Klijenti su najveće domaće i međunarodne kompanije , vlade i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG Croatia d.o.o. za reviziju vide visok standard usluga i ekstenzivno povezivanje lokalnih regionalnih i globalnih tržišta.


Kao jedan od lidera bankarske industrije u Hrvatskoj, Zagrebačka banka d.d. ne samo da ima najveći tržišni udio, najveći broj klijenata te inovativne i kvalitetne proizvode već će te naučiti i dimenziji društvene odgovornosti u poslovanju.


Ako se prepoznaješ u ovoj skupini i želja ti je raditi u nekom od navedenih poduzeća, ne propusti prijaviti se za skupinu A na Business Matchmakeru 2021.!


Smjerovi: Analiza i poslovno planiranje, Financije, Računovodstvo i revizija, Menadžerska informatika i Ekonomija

Ovo je tvoja grupa?

Prijaviti se možeš od 12.4.!

Nije pravi match?

Istraži skupinu B!