KING ICT

KING ICT je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja broji preko 400 zaposlenih i radi na velikim projektima koji moderniziraju društvo i stvaraju digitalnu budućnost.


Svoje projekte razvijamo prema Agile i Scrum metodologiji, koristeći poznate tehnologije i programske jezike poput Jave i .NET, često eksperimentirajući s novima.

O našoj profesionalnosti govore i partnerstva pa su tako samo neki od naših partnera Oracle, Microsoft, CISCO, IBM i SAP, s kojima uspješno surađujemo na obostrano zadovoljstvo.

U KING ICT-u nikad nam nije dosta znanja i učenja. Želimo biti najbolji i imati zadovoljne djelatnike. Zato kod nas svatko dobiva priliku razvijati se u željenom području kroz edukacije, tečaje, radionice i konferencije, dijeljenjem i usvajanjem znanja i iskustva.


Naši glavni motivi su znanje, stručnost, kreativnost i želja za rastom i unaprjeđenjem poslovanja i društva u kojem se nalazimo. Kroz inovativna ICT rješenja želimo izgraditi povezanu i digitalnu budućnost za nas i buduće generacije.


Rješenja koja isporučujemo kreću se od usko specijaliziranih do onih koja koristi veliki broj ljudi u svakodnevnom životu, tako da ste neka od njih sigurno i sami koristili. Svestrani smo pa naši korisnici dolaze iz različitih grana djelatnosti poput transporta, energetike, poljoprivrede, zdravstva, obrazovanja, pravosuđa, trgovine, financija, telekomunikacija i brojnih drugih.


Gradimo podatkovne centre, optimiziramo IT infrastrukturu, uvodimo sigurnosna rješenja, istražujemo i razvijamo nove načine upravljanja informacijama.

Pod KING ICT-om posluju i Aktivis - tvrtka specijalizirana za upravljanje dokumentima - Smart Energy, tvrtka specijalizirana za provođenje mjera u području energetske učinkovitosti, Planet IX - tvrtka specijalizirana za korištenje umjetne inteligencije i njezine primjene u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim letjelicama.

Prisutni smo u regiji: Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Kosovu, a razvili smo i mrežu servisnih centara na području Hrvatske koja je korisnicima dostupna 24/7.