Atos

U doba umjetne inteligencije, osvoji nas prirodnom


Bok, mi smo Atos. Globalni smo lider u području digitalne transformacije i trenutno smo jedina europska IT kompanija koja se nalazi uz bok velikim američkim i kineskim konkurentima.

S više od 105.000 stručnjaka u 71 državi, podržavamo klijente iz različitih industrija u procesu digitalizacije i pomažemo im unaprijediti poslovanje.

Usto, ponosni smo IT partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. Priroda nam je važna i zato se zalažemo za sigurno i dekarbonizirano digitalno poslovanje svojih klijenata, a ubrzano dekarboniziramo i vlastito poslovanje.

U Hrvatskoj nas je preko 240 i smješteni smo na tri lokacije: Osijek, Split i Zagreb.

Naši timovi između ostaloga razvijaju i implementiraju napredna digitalna rješenja, uključujući SAP ERP, RPA i DWH sustave te projektiraju, opremaju i održavaju podatkovne centre.

Nije da se hvalimo (možda samo maaalo 😉), ali za nadolazeće smo Ljetne olimpijske igre osmislili rješenje koje će omogućiti prijenos live videa visoke kvalitete direktno s jedrilica i tako publici dati osjećaj kao da su članovi posade.

Priznaj da zvuči fora. 😊

Ako ti je važno gdje i s kim radiš, znaj (pod jedan) da smo i mi isti takvi i (pod dva, jel) da je hrvatski Atos i službeno sjajno mjesto za rad.

Drugu godinu zaredom smo obranili prestižni certifikat Great Place To Work (GPTW) i to kao jedini iz Hrvatske. GPTW je svjetsko priznanje za najbolje poslodavce u kojem odlučujuću ulogu ima mišljenje zaposlenika. Hm, nije loše!


Ako voliš sport, nadamo se da se „gledamo“ u srpnju i kolovozu s olimpijade iz Tokija, ali zašto ne i prije?

Recimo već u svibnju na Business Matchmakeru! Tvoje (sada već bivše) kolegice koje smo upoznali na zadnjem BM-u, danas su naše kolegice. 😊 Ono što ti one mogu potvrditi jest da cijenimo proaktivnost i želju za učenjem i da smo spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo kroz raznovrsne zadatke i projekte.

I tu sad uskačeš ti. Odvaži se, prijavi se. Tražimo nove kolegice i kolege za sljedeća radna mjesta:

· analitičar poslovnih procesa

· konzultant za data management rješenja

· SAP konzultant

Na razgovoru jednostavno budi tko jesi i bez ustručavanja nas pitaj sve što te zanima. Ako želiš malu prednost, istraži kako dišemo, sve ti piše na našem fejsu i instagramu.

I onda nas možeš zašprehati na razgovoru. 😊

A sad kad smo već toliko toga prošli zajedno, veselimo se upoznati te i otkriti da smo pravi business match!