Addiko bank

Tko smo mi?

Jasna, jednostavna i izravna banka te poslodavac koji zna da su njegova najveća vrijednost zaposlenici.

Addiko Bank AG je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja se sastoji od mreže banaka u pet zemalja: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori, a sjedište holdinga nalazi se u Beču u Austriji. Addiko Bank posluje kroz više od 190 poslovnica te pruža financijske usluge za više od 800 tisuća klijenata.


Koje su naše vrijednosti?

Fokusiramo se na bitno – Radije radimo manje stvari, ali ih onda radimo odlično, nego puno stvari prosječno.

Učinkoviti smo i usmjereni na potrebe klijenta - Svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje složenosti i koncentrirani smo na isporuku onoga što je važno.

Komuniciramo jednostavno i izravno - Naši proizvodi i usluge su jasni i razumljivi.

Šest zemalja, jedna pobjednički tim - gdje god se nalazili pravila i sustav vrijednosti su isti, jer iako poslujemo u šest zemalja regije, svi smo ista Addiko banka.


Kako je raditi u Addiko banci?

Radimo u otvorenome prostoru jer potičemo otvorenu komunikaciju, kreativno radno okruženje te osjećaj zajedništva. Imamo i Addiko Living Room, prostor gdje se možemo družiti, opustiti i odigrati pikado ili stolni nogomet. Kakvi su nam uredi govori i informacija da su proglašeni među 9 najljepše uređenih poslovnih prostora u svijetu od strane ˝Financial Brand˝ organizacije.

Digitalni smo - Addiko Bank je dobitnik priznanja „Inovativna digitalna rješenja“ koja joj je dodijeljena na konferenciji Digital Takeover 2018. Prva smo banka u Hrvatskoj i jedna od prvih u svijetu koja pruža usluge plaćanja putem Vibera, a Addiko Express poslovnica je jedinstvena visoko-digitalizirana poslovnica te prva takve vrste u Hrvatskoj.

Prijatelj smo kulturnih događanja - Addiko banka sponzorira kulturne festivale kao što su EXIT festival, Sea Star festival, Motovun Film Festival, Pula Film festival, Ferragosto Jam festival, butique festival Superuho.

Volontiramo - kroz projekt Addiko Cares naši zaposlenici u Hrvatskoj mogu volontirati i pomagati zajednici.

Također, koliko ulažemo u naše zaposlenike govori i to da je Addiko banka ove godine nagrađena vrijednim priznanjem – Certifikatom Poslodavac Partner koji prepoznaje najbolje poslodavce i nagrađuje ih za kvalitetno upravljanje ljudima.