KPMG

KPMG posluje na hrvatskom tržištu već 25 godina, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima te savjetovanja u području zadovoljavanja regulatornih zahtjeva.

Zašto KPMG?

Naša osnovna vrijednost su naši ljudi i njihova znanja. KPMG mreža okuplja preko 207.000 stručnjaka iz 153 zemlje diljem svijeta. Naši klijenti su neke od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, organizacije i tijela iz javnog sektora, kao i neprofitne organizacije koje su nas prepoznale zbog visoko standardiziranih usluga specijaliziranih po različitim industrijama, kao i zbog mogućnosti ekstenzivnog povezivanja lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta.

Kako KPMG stvara razliku?

Zaposlenici KPMG-a svakodnevno doprinose zajednici u kojoj posluju - pomažu tvrtkama u stvaranju novih vrijednosti. Od klijenata i investitora do državnih institucija i javnosti, svi očekuju najbolje od nas. Upravo zato, zapošljavamo ljude koji čine razliku. Agilni smo, fleksibilni i promoviramo raznolikost u svemu što radimo - od načina na koji potičemo i nagrađujemo naše kolege, do usluga koje nudimo klijentima.

Što te čeka ako postaneš dio KPMG tima?

Biti u KPMG-u znači biti dijelom tima talentiranih stručnjaka, koji zajedno rade kako bi ostvarili pozitivan učinak u poslovnoj zajednici, ali i u društvu. Prepoznat ćemo i nagraditi tvoj potencijal jer znamo da smo najbolji, kad su i naši zaposlenici najbolji. Svojim kolegama dajemo odgovornost kako bi se dokazali i napredovali, kao i pomoć u osobnom i profesionalnom napretku.

Razrađeni plan profesionalnog razvoja i napredovanja

ACCA program

Rad u mladom i prijateljskom timu i dinamičnom i izazovnom okruženju

Rad na raznovrsnim projektima s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji

Stimulativni sustav nagrađivanja