Deloitte

Deloitte – karijera jedinstvena kao i ti

Deloitte je vodeća svjetska tvrtka za pružanje profesionalnih usluga. U Adriatic regiji, točnije u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH, nas je više od 400 i jako blisko surađujemo.

Što točno radimo

Imamo 5 strateških odjela – Reviziju, Menadžment konzalting, Porezno i računovodstveno savjetovanje, Financijsko savjetovanje, Savjetovanje u području rizika.

1. Revizija

Naši konzultanti u reviziji obavljaju reviziju prema nacionalnim i međunarodnim pravilima i prema Međunarodnim revizijskim standardima. Tu se još možeš upoznati s računovodstvenim savjetovanjem, prilagodbom financijskih izvještaja, specifičnostima financijskog izvještavanja, ali i naučiti kako pružati vid u računovodstvene sustave i sustave unutarnjih kontrola te održavati računovodstvene konzultacije

2. Menadžment konzalting

Deloitte pomaže organizacijama brzo iskoristiti prednosti novih prilika, potaknuti rast, uvoditi inovacije i istodobno ovladavati rizicima i isporučivati vrijednost. Ovaj je odjel najraznovrsniji jer zalazi u sfere strategije i operacija, ljudskog kapitala, tehnologije i implementacije tehnoloških rješenja, financija, projekata EU-a, restrukturiranja.

3. Financijsko savjetovanje

U odjelu Financijskog savjetovanja najbolje se snalaze klasični i neklasični financijaši: naime, on se bavi spajanjima i preuzimanjima, velikim transakcijama, dubinskim snimanjima, forenzikom, kibernetičkom forenzikom, privatizacijom, financijskim restrukturiranjem, procjenama vrijednosti.

4. Porezno i računovodstveno savjetovanje

Odjel poreznog i računovodstvenog savjetovanja je također raznolik. Obuhvaća pružanje savjeta klijentima u pogledu PDV-a, transfernih cijena, osobnog dohotka, poreza na dobit, obračuna plaća, izaslanja radnika, pravnih savjeta, a uključuje i rad na projektima koje financiraju EU i nacionalni fondovi.

5. Savjetovanje u području rizika

Najnoviji Deloitteov odjel obuhvaća sve vrste rizika, regulatorne, kibernetičke, pravne, reputacijske, operativne, financijske. Toliko široko područje vapi za stručnjacima koji će našim klijentima pomoći da budu spremi i pomno prate sve vezano uz sferu pravne usklađenosti jer pogreške u tom segmentu mogu prouzročiti veliku štetu.


Koga trebamo

Najčešće tražimo studente završnih godina i s obzirom na to čime se sve bavimo, sva su usmjerenja dobrodošla. Naši studenti i pripravnici rade na stvarnim projektima i stvarnim radnim mjestima te se prema njima odnosimo kao redovnim zaposlenicima.

Učenje i razvoj

Programi osposobljavanja i učenja u Deloitteu osmišljeni su na način da vam pomognu razviti znanja, vještine, sposobnosti te prikladna ponašanja do maksimuma kako biste ostvarili svoj potencijal u postizanju svojih osobnih, ali i poslovnih ciljeva.