Ernst&Young

EY je vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strateških i transakcijskih usluga te poslovnog savjetovanja.

Naša svrha je izgradnja boljeg poslovnog okruženja, a znanje i kvaliteta usluga koje pruža više od 300.000 zaposlenika u preko 150 zemalja svijeta pomaže izgraditi povjerenje u tržišta kapitala i ekonomije u cijelom svijetu.


O specifičnim zahtjevima hrvatskog tržišta brine se oko 250 zaposlenika te preko 50 studenata EY Hrvatska s uredom smještenim u Zagrebu.


Svatko od njih vodi i inspirira druge tijekom svog vremena u EY-u, ali i nakon, čime svojim svakodnevnim radom oživljavaju našu svrhu.


Kroz naša četiri odjela - Odjel revizije, Odjel poreznog savjetovanja, Odjel strateških i transakcijskih usluga i Odjel poslovnog savjetovanja - pomažemo klijentima da iskoriste nove prilike te upravljaju rizikom kako bi odgovorno rasli.


EY svake akademske godine studentima pruža mogućnost prakse u odjelima koji rade na projektima s klijentima (odjelima revizije, poreznog, poslovnog, strateškog i transakcijskog savjetovanja) te u odjelima podrške poslovanju (ljudski potencijali, marketing, financije i računovodstvo).


Cilj EY-a kao poslodavca je svim svojim zaposlenicima, ali i studentima, pružiti kontekst, značaj i svrhu posla koji svakodnevno obavljaju.

EY Hrvatska konstantno ulaže u svoje zaposlenike i studente omogućavajući im razne edukacije i programe formalnog učenja, pristup webinarima, interna knowledge sharing predavanja, ali i vodi brigu o njima i njihovom well-being-u.


EY studentima nudi jedinstvene mogućnosti praktičnog iskustva putem rada na stvarnim projektima, razvoj vještina potrebnih za osobni napredak i napredak karijere te redovito pruža povratne informacije o rezultatima rada. Studente potičemo da konstantno uče, razvijaju se i okušaju se u novim stvarima.


U EY-u svaki student ima svog BuddEY-a, odnosno zaposlenika koji je i sam donedavno bio student i koji najbolje zna kako studentima približiti novo okruženje. Studenti su uključeni i u sva socijalna događanja poput virtualnih catch-up sastanaka, Employee Appreciation Day-a, božićna druženja, humanitarne akcije i, kada to situacija dopušta, uredska druženja i slavlja, na kojima se studenti mogu međusobno povezati i proširiti poznanstva.

Puno ulažemo u naše studente i na njih gledamo dugoročno - važno nam je da im iskustvo u EY-u bude izuzetno te da imaju osjećaj ispunjenosti i pripadnosti EY zajednici.


Tražimo studente 4. ili 5. godine s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika i MS Office-a. Studentske prakse u EY-u su duljeg perioda trajanja, a najuspješniji studenti imaju mogućnost zaposlenja i nastavka karijere unutar EY-a.


Vrijedan si, motiviran i odgovoran? Želiš u svojoj karijeri postići izvanredne ciljeve i ostaviti trag u poslovnom svijetu?


Prijavi se i dođi popričati s nama!