SAMSUNG ELECTRONICS AUSTRIA Gmbh - Podružnica Zagreb

Što je zajedničko Burj Khalifi, Galaxy telefonima i tvom budućem životopisu? Samsung!


Samsung tim izgradio je najvišu zgradu na svijetu, proizveo ove sjajne mobitele, a ako bude dobar match, Samsung može biti i tvoj budući poslodavac!

Od svoga osnutka u korejskom gradu Suwonu 1969. godine, tvrtka Samsung Electronics postala je globalni predvodnik u informacijskoj tehnologiji te upravlja s više od 200 podružnica diljem svijeta. Naš asortiman obuhvaća kućanske uređaje i bijelu tehniku, pametne telefone i tablete, te elektroničke komponente i poluvodiče.

Nezaobilazan smo dio svakodnevnog života milijuna korisnika širom svijeta, a ključ našeg uspjeha je u našim zaposlenicima, njihovoj darovitosti, kreativnosti, inovativnosti i posvećenosti. U potrazi za savršenstvom, neprestano nas inspiriraju dinamični i strastveni pojedinci koji svojim idejama mijenjaju svijet oko sebe.

Zanima te kako je raditi u jednoj tako velikoj kompaniji? Kako je biti u središtu lansiranja novih proizvoda te biti u samom vrhu tehnoloških inovacija?

Ako se želiš profesionalno razvijati u dinamičnom, internacionalnom okruženju te stjecati znanja i vještine nužne za obavljanje određenog posla, prijavi se za poslovni susret s nama!

Svoj razvojni put u Samsungu možeš početi u našim odjelima Marketinga, Prodaje, Financija, Razvoja i plasmana proizvoda ili Odjelu servisa. Osim povremenih studentskih zapošljavanja, i sudjelovanja na eventima koje organiziraju studentske udruge, iznimno smo ponosni na naš Samsung SuperIntern program u kojem zapošljavamo diplomante bez iskustva i zajedno s našim mentorima lansiramo njihove karijere.

Odabir novih članova našeg tima nam je vrlo važan, pa je prije samog zaposlenja potrebno proći određene korake. Naravno, svaka pozicija ima svoje specifičnosti te se postupak može razlikovati od pozicije do pozicije, ali određeni koraci su svima zajednički.

Prvi korak je inicijalna selekcija putem vaše prijave i životopisa, nakon čega slijedi intervju s kolegama iz odjela Ljudskih resursa, te potom s voditeljem odjela u čiji tim se zapošljavate. Taj proces je isti i ako zapošljavamo osobe s iskustvom i osobe bez radnog iskustva.

Ako te odlikuju kreativnost, želja za znanjem i učenjem te otvorenost za promjene, pozivamo te da nam se dođeš predstaviti i započneš svoj razvojni put u Samsungu.

Veselimo se vašim prijavama i vidimo se na Business Matchmakeru!