PRIMACOŠPED d.o.o.

Bilo kuda, naš Primaco svuda!


Primaco je jedna od najjačih hrvatskih kompanija koju je osnovala žena, prije više od 30 godina, a danas, kroz svakodnevni rad ponosni smo na međusobnu suradnju naših timova unutar poslovnica uz uvažavanje različitih mišljenja i svoje gender equality standarde koje promoviramo.


Iz novijih vremena, CEO i COO kompanije osnivači su i bivši predsjednik i potpredsjednik studentske udruge eSTUDENT.

Management našeg poduzeća koji uključuje upravu i direktore sektora u prosjeku ima 39 godina, a generalni prosjek godina u kompaniji je under 40.Stalnim radom i nadogradnjom poslovanja, postali smo najveća domaća i visoko specijalizirana kompanija u pružanju usluga transporta i logistike diljem Europe i svijeta.


Uz cestovni transport pod hladnim lancem kojim smo povezani sa Europom te pomorskim i zračnim transportom koji su naša glavna spona sa cijelim svijetom, na pragu EU, sa vlastitim carinskim uredima kontroliramo protok robe i usluga vršeći carinske i izvozne usluge.


Surađujemo sa partnerima iz preko 100 zemalja svijeta pa je tako naš posao vrlo internacionalan, pogotovo međunarodni zračni i pomorski transport.Također, usko smo povezani sa poduzećem SMARTIVO tehnologije koja nudi razvoj ICT rješenja za upravljanje vozilima.

Smartivo je IT tvrtka koja razvija vlastiti softver i rješenja za upravljanje voznim parkovima te je druga najveća u Adria regiji sa 30 djelatnika u 4 države.


Naš posao zahtijeva konstantno kretanje, putovanja, ambiciozan rad na sebi, primjenu naučenih znanja i vještina, a prateći rad svakog ponaosob uvijek smo potpora i poticaj onima koji iskažu veći potencijal i žele napredovati.Ako ste se pronašli u segmentima našeg poslovanja i širokom području koji nudi puno mogućnosti, bit će nam drago da nam se i uživo predstavite.