L'Oréal Adria d.o.o.

L`Oréal, kao svjetski lider u kozmetičkoj industriji, prisutan je u više od 150 zemalja svijeta, a svojim zaposlenicima nudi zahtjevno i uzbudljivo radno okruženje te pruža brojne mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj.

Duže od jednog stoljeća, L'Oréal svu svoju energiju i stručnost posvećuje samo jednom području: ljepoti. U svom portfelju kompanija ima 36 internacionalnih brendova koji obuhvaćaju širok spektar proizvoda – od bojanja i njege kose, do njege kože, parfema te šminke.

L'Oréal je u potpunosti predan dugoročnom i odgovornom provođenju svoje univerzalne misije – svim ženama i muškarcima diljem svijeta ponuditi najbolje od kozmetičkih inovacija u smislu kvalitete, djelotvornosti i sigurnosti, te tako podržati beskonačnu raznolikost želja i potreba za ljepotom.

Posvećen je etičkom i odgovornom ispunjavanju ove misije.


Vrijednosti kompanije su strast, inovacije, poduzetnički duh, otvorenost uma, težnja k najboljem i odgovornost, a etički principi u svakodnevnom poslovanju su integritet, poštovanje, hrabrost i transparentnost.


L’Oréal Adria sa sjedištem u Zagrebu podružnica je L’Oréal Grupe s područjem djelovanja u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i Kosovu.

U zagrebačkom uredu djeluje internacionalni tim koji čini više od dvjesto zaposlenika desetak različitih nacionalnosti.

Izazovno i uzbudljivo radno okruženje pruža iznimne mogućnosti za razvoj novih ideja, preuzimanje širokog spektra odgovornosti i postavljanje visokih standarda u svakom aspektu poslovanja.

L'Oréal je usmjeren prema dugoročnom individualnom razvoju potencijala svih zaposlenika kroz različite edukacije na internacionalnoj ili lokalnoj razini.

Najbolji talenti ostvaruju mogućnost razvoja karijere na internacionalnom nivou, a kandidati imaju mogućnost zaposliti se u područjima marketinga, financija, prodaje, logistike, digitala, komunikacija i ljudskih resursa.