Zagrebačka banka d.d.

O nama

Zagrebačka banka članica je UniCredit Grupe i godinama je vodeća banka u Hrvatskoj po kvaliteti proizvoda i usluga, tehnološkim inovacijama i mreži samoposlužnih uređaja. Banka je u Hrvatskoj započela svoje poslovanje davne 1914. godine kao Gradska štedionica, a pod današnjim imenom posluje od 1977. godine – tako da se može reći da imamo dugu povijest!

U Zabi je klijent na prvom mjestu, naša uloga je biti savjetnik i partner u svim specifičnim potrebama i situacijama klijenata. Nudimo im pouzdana rješenja i s njima radimo na povjerljiv, otvoren i odgovoran način. Želimo zadovoljiti potrebe klijenata pružajući im rješenja koja iskorištavaju sinergiju naših poslovanja: Korporativno i investicijsko bankarstvo, Komercijalno bankarstvo i Upravljanje imovinom.

Naša je težnja biti banka za sve što je klijentima važno. Pružamo im lokalnu i međunarodnu stručnost te im osiguravamo pristup vodećim tržišnim proizvodima i uslugama. Oslanjajući se na međunarodnu mrežu ureda i poslovnica, UniCredit pruža uslugu klijentima u 18 dodatnih zemalja u cijelom svijetu.

Zašto Zaba za studentski posao?

Tržište rada se neprestano mijenja, a vjerujemo da studenti za početak svoje karijere traže najbolje mjesto za rad, mjesto gdje su njihove ideje važne. U studentskim danima nije bitno tko ima koliko iskustva već koliki interes i želju imate za određenim područjem – upravo to je ono što cijenimo i što je kod nas i više nego dobrodošlo. U Zabi brinemo o studentima i želimo im pružiti prijateljsko radno okruženje, puno potpore i dijeljenja znanja.

Kroz praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju, uz podršku iskusnih mentora želimo studentima pružiti iskustvo u području koje ih interesira. Studenti ekonomskog usmjerenja mogu se pronaći u radu s međunarodnim klijentima, korporativnoj mreži, rizicima, projektnom financiranju, planiranju i kontrolingu, marketingu… i brojnim drugim. Također, zbog raznolikosti posla studente tehničkih i matematičkih usmjerenja mogu interesirati IT tehnologije, strojno učenje, web design, rizici.. To su samo neka od područja, ukoliko se želiš razvijati u nekom koje nismo naveli, također nam se javi.

Naša predanost aktivnom sudjelovanju u životu studenata potvrđena je nagradom Zlatni indeks kroz više godine, a čiji je cilj bio vrednovati ona poduzeća koja pridonose kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. One su nam važne jer su studenti ti koji su nas ocijenili kao poduzeće koje aktivno sudjeluje u njihovu obrazovanju.

Postani i ti dio Zabinog tima!

Pozivamo vas na Business matchmaker, želimo vas upoznati, čuti kakve vizije imate i u kojem području se želite razvijati, želimo upravo tebe upoznati i čuti tvoje interese.

Za više informacija posjetite našu karijernu stranicu https://www.zaba.hr/home/o-nama/karijere i javite nam se!