INA

#mojPRVIposao

Ako si kandidat koji je već počeo gledati oglase za posao i čini ti se da se na intervjima nećeš imati čime pohvaliti jer imaš slabo ili nikakvo radno iskustvo, na pravom si mjestu! Inin tim će ti pomoći da se predstaviš u najboljem svjetlu te će ti pomoći da se prisjetiš detalja o kojima možda ni ne razmišljaš, a koji ti mogu pomoći da baš ti budeš „a contest winner“.

Ali krenimo ispočetka. Tko ili što je INA danas i zašto bi baš ona trebala biti tvoj matchmaker?! Ono što vjerojatno svi znaju je da je INA, d.d. kompanija koja se bavi proizvodnjom i preradom nafte. I to je točno. Međutim, ona je danas puno više od toga, a prije svega društveno odgovorna kompanija iza koje stoji veeeliki tim ljudi, njenih zaposlenika.

Biti dio Ininog tima znači raditi u kompaniji u kojoj su ljudi na vrhu ljestvice kompanijskih vrijednosti, u kojoj postoji interna platforma za razvoj svih tvojih potencijala (INA Akademija), u kojoj možeš poslovni i privatni život držati u ravnoteži te razvijati svoju karijeru u okviru svojih individualnih razlika (ponosni smo promotori raznolikosti i uključivanja kao dijela kompanijske kulture), u kojoj su ti na raspolaganju FORA-fleksibilni oblici rada kada ti zatreba (npr.rad od doma) kao i 200-tinjak raznih drugih pogodnosti putem kojih kompanija brine o svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima. U ovom kontekstu, ponosni smo i na sve programe, projekte i natjecanja za studente koje sami osmišljavamo i vodimo (Growww, Freshhh, #moj prvi posao uz INA Akademiju, #INApraksa i dr.) ili u kojima sudjelujemo kao strateški partneri s udrugama, zakladama, institutima i dr., a kako bismo vas mogli upoznati te vas podržati u vašoj viziji budućnosti.

I zato, ako želiš biti dio Ininog tima, na pravom si mjestu, pokazat ćemo ti kako to možeš postići!

Business matchmaker je također jedna od inicijativa u kojoj uvijek rado sudjelujemo jer smo svi mi bili u situaciji traženja svog prvog posla tako da dobro znamo kako je to. Pred tobom oglas za oduvijek željeno radno mjesto u tvojoj najboljoj kompaniji. Znaš da želiš i možeš. Prijaviš se. Stiže ti poziv na testiranje. Sreeeća velika. A onda se sjetiš intervjua. Knedla u grlu. Znaš da će o tih par minuta razgovora ovisiti konačna odluka poslodavca. Što će me pitati? Što znam raditi? Čime ću se pohvaliti? Kako ostaviti dobar dojam? Zašto baš ja trebam dobiti taj posao? Što ću odjenuti?...samo su neka pitanja koja si postavljaš.

Ne brini, zato smo tu. Inin tim za regrutaciju i selekciju će ti pomoći doći do tih odgovora i pripremiti te da na budućim razgovorima za posao briljiraš. A za početak dajemo dva savjeta: opusti se i daj sve od sebe! Ovo je samo proba. Vidimo se!