Zagrebačka banka

Zaba ne propušta priliku za upoznavanjem, nemojte ni vi!

Zagrebačka banka pripada među lidere bankarke industrije u Hrvatskoj. Također, pripadamo i UniCredit Grupi, jednoj od najjačih bankarskih institucija u Europi. Sa stogodišnjom tradicijom, u korak pratimo suvremene trendove, tehnologije i usluge vodeći se principom Customers First, bilo da je riječ o građanima ili korporativnim klijentima.

Kada je riječ o zaposlenju kod nas, ponosno ističemo da cijenimo ravnotežu između ureda i onoga što je izvan njega. Snažno vjerujemo da su zadovoljni zaposlenici kvalitetni i vrijedni zaposlenici. Potičemo timski rad i ulaganje u osobni razvoj, cijenimo slobodno vrijeme, tolerantnost, otvorenost i, naravno, globalnu suradnju.

Kao dokaz poticanja ravnopravnosti i ravnoteže između privatnog i poslovnog života dobili smo certifikat MAMFORCE, visokog standarda koji potvrđuje našu organizacijsku kulturu. Ako se i dalje pitate kako je raditi kod nas, otvoreno ćemo vam reći – dobro je. Imamo i dokaz, crno na bijelo. Već smo drugu godinu zaredom osvojili priznanje Top Employers Instituta koji potvrđuju izvanredne uvjete za rad naših zaposlenika.


Naš konstantni fokus su mlada populacija, svi klijenti do 30 godina. Kao rezultat slušanja njihovih potreba i želja kreirali smo Paket za mlade, skup usluga i proizvoda koje olakšavaju svakodnevicu za nula kuna. Svakodnevno uređujemo i blog tkokaze.hr koji se bavi preporukama, savjetima, a nudi i redovito ažurirane pogodnosti.

Pokrenuli smo i višemjesečni program plaćene studentske prakse imena Zaba Banking Academy koja poziva sve apsolvente ekonomskog, matematičkog i drugog tehničkog usmjerenja na praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju. Red teorije, red prakse, podrška iskusnih mentora i honorar na kraju. 'Di ćeš bolje?

Studentska zajednica je prepoznala naše napore i trud pa smo nekoliko godina zaredom osvajali nagrade 'Zlatni indeks' u kategorijama Stručne prakse i Ulaganje u studentske udruge i projekte.

Vjerujemo da ćete prepoznati Zabu kao mjesto gdje možete osloboditi sve svoje potencijale i ostvariti uspješnu karijeru. Zato se prijavite na Business Matchmaker i dođite na naš intervju. Vidimo se!