Prijavite svoje poduzeće na ovogodišnji Business Matchmaker i započnite uzb

Projekt Business Matchmaker predstavlja inovativan način uspostavljanja kontakata između talentiranih studenata i njihovih potencijalnih poslodavaca putem brzog i efikasnog speed dating formata. Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb u suradnji s eSTUDENTovim timom STARTER, i ove godine organizira ovaj jedinstveni događaj u kojemu ,,obje strane, i studenti i poslodavci, imaju priliku steći vrijedna iskustva i obostranu korist”. Događanje će se održati 24. i 25. travnja 2024. na Ekonomskom fakultetu - Zagreb.

 

Dinamična inicijativa omogućuje studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb iznimnu priliku za susret “licem u lice” s budućim poslodavcima, uspostavljanje važnih veza te stvaranje mogućnosti za daljnji profesionalni razvoj. Glavni cilj ovog projekta je potaknuti studente na razvoj i unapređenje vlastitih vještina samoprezentacije, te istovremeno omogućiti  poslodavcima upoznavanje studenata iz područja koje su izabrali, upoznavanje kroz osmominutne intervjue i predstavljanje prilika za razvoj karijere u njihovoj organizaciji.

 

,,Jedno jako lijepo iskustvo”, zaključak je poslodavaca koji su do sada sudjelovali. Ukoliko od mladih ljudi očekujete ,,komunikativnost, otvorenost, spremnost na učenje i timski rad kako bi krajnji rezultat bio što bolji te kako bi u konačnici cijelo poduzeće moglo izvući najviše benefita”, tada je Business Matchmaker  odlična prilika da vaše poduzeće pronađe nove, još neotkrivene, talente.

 

Ukoliko vas je zainteresirala ova izvanredna prilika za obostrani rast i napredak, kako vašeg poduzeća tako i prijavljenih studenata, pozivamo vas da se prijavite do 24. veljače 2024. ispunjavanjem obrasca na linku. Radujemo se vašoj prijavi i  mogućnosti da zajedno stvorimo uspješnu i produktivnu suradnju!


Za više informacija o samom projektu možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetiti službenu web stranicu: Business Matchmakera.