Business Matchmaker: otvorene su prijave za poduzeća

I ove godine Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT organizira jedinstveni susret studenata i poduzeća u obliku speed datea. Cilj Business Matchmakera je povezati studente završnih godina EFZG-a s potencijalnim poslodavcima na brz, učinkovit i obostrano koristan način.


Business Matchmaker održat će se početkom svibnja ove godine, a prijave za poduzeća traju do 24. veljače.


Poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, upoznaju se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, nakon čega slijedi evaluacija s obje strane. Zatim poslodavci odabiru najbolje kandidate s kojima se žele dodatno upoznati u drugom, dužem razgovoru.


Prilika za poduzeća

Osim što se studenti imaju priliku predstaviti uspješnim poduzećima u kojima bi se mogli pozicionirati na tržištu rada, i kandidati i poduzeća imaju priliku razvijati samoprezentacijske vještine budući da nakon svakog datea obje strane dobivaju korisnu povratnu informaciju. Ovakvim pristupom omogućava se obostrani rast i razvoj, odnosno, poduzeća saznaju u kojem se smjeru trebaju razvijati kako bi postali poželjniji poslodavac, a studenti saznaju koje vještine trebaju razviti i u kojem se smjeru razvijati.


Zainteresirana poduzeća prijaviti se mogu ovdje, a za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Business Matchmakera.