ORBICO D.O.O.

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja.


Orbico Hrvatska trenutno broji oko 950 zaposlenika. Naši timovi dijele se na timove prodajnih divizija i timove operativne podrške (Logistika, HR, F&A, Kontroling, IT, SNO-CCS-CS).

Uzevši u obzir da smo najveći europski distributer velikog broja zastupljenih robnih marki, atmosfera nam je uvijek dinamična i svakim danom naučimo nešto novo ☺


Vrijednosti našeg poduzeća:


  • Vjerujemo u ljude

  • Posjedujemo strast za pobjeđivanjem

  • Potičemo preuzimanje odgovornosti

  • Djelujemo s poštenjem i integritetom

  • Poštujemo svakog pojedinca

  • Cijenimo osobno usavršavanje

  • Prilagođavamo se promjenamaOrbico vidi potencijal u mladim studentima i konstantno radimo na privlačenju mladih talenata.


Shodno tomu želimo da se pridruže u našim timovima i počnu svoje prve korake u karijeri s nama i jednog dana postanu naši zaposlenici.

Prosječan radni dan studenta u Orbicu sastoji se od niza aktivnosti. U studenti su u stalnoj komunikaciji s ostalim timovima i odjelima, pomažu u izradi raznih izvještaja kroz različite ERP-ove koje koristimo, a omogućujemo im da s mentorima odu na teren i vide kako se stvari odvijaju na terenu iz prve ruke.


Naši idealni kandidati su studenti koji su motivirani i otvoreni za nova iskustva i žele se razvijati u nekom od naših odjela. Volimo timski orijentirane studente koji će sa svojim idejama dati svoj doprinos unaprjeđenju poslovnih procesa.


Bitno nam je da je student ambiciozan i motiviran. Stava smo da se uz puno volje može sve naučiti
Career Compass je projekt rotacije studenata po odjelima poduzeća Orbico te Orbico Group u trajanju do 12. mjeseci.

Studenti će imati priliku upoznati sebe na radnom mjestu, spoznati što ih zanima te u kojem se području žele razvijati.


Studentima će biti dodijeljen mentor, ovisno o odjelu u kojem će se nalaziti, a čiji će zadatak biti prijenos svojih stečenih znanja te poticaj studenata na raspravu o nekim novim idejama za unaprjeđenje poslovnih procesa.


Studenti imaju Onboarding s osobom iz HR-a, a u odjelu u kojem će raditi imaju jednog ili više mentora koji će im prenijeti sva znanja koja su im potrebna za rad te potičemo studente na dodatno učenje i usavršavanje.