MEDTRONIC

Medtronic je vodeća svjetska kompanija, globalni lider u inovativnim medicinskim tehnologijama, posvećen najvećim izazovima očuvanja ljudskog zdravlja. Naprednim medicinskim tehnologijama i rješenjima unapređujemo kvalitetu života čak dvoje ljudi svake sekunde, svakog sata, svakog dana.

Naše terapije ublažavaju bol, vraćaju zdravlje i produžuju život pružajući rješenja osobama s kroničnim i akutnim bolestima.


U više od 150 zemalja svijeta Medtronic broji više od 90000 zaposlenih koji svakodnevno rade na pronalasku novih rješenja da bi omogućili bolje ishode za pacijente i liječnike.

Ponosni smo na Medtronic misiju koja nam je i dan danas zvijezda vodilja te na kulturu i vrijednosti kompanije.

Inspirativna Medtronic misija, vrijednosti kompanije, mogućnost rada u društveno odgovornoj i inovativnoj kompaniji koja naprednim tehnologijama snažno doprinosi očuvanju kvalitete ljudskog zdravlja i života nas čine različitim od ostalih.

Vrijednosti kompanije snažno su integrirane u svaki aspekt poslovanja i u svakodnevni rad zaposlenih u Medtronicu.

Medtronic ima široki asortiman proizvoda i terapija u MedTech industriji: kardiologiji, kardijalnoj kirurgiji, vaskularnoj kirurgiji, neuromodulaciji, spinalnoj kirurgiji, neurokirurgiji, otorinolaringologiji, kao i napredna rješenja u dijabetesu te inovativna kirurška rješenja.


Važno je znati da u Medtronicu kontinuirano radimo na zanimljivim projektima poput Virtual Engagement Solutions (VES) ili Future of Work (FoW) koji imaju svrhu prilagoditi se potrebama naših klijenata i zaposlenika te uspostaviti platformu za poslovni uspjeh i zadovoljstvo zaposlenika u vremenu ispred nas.

Medtronic u Hrvatskoj – zašto biti dio?

Danas Medtronic u Hrvatskoj ima 65 zaposlenih, uglavnom u prodaji i promociji terapija, ali i odjelima poput financija, marketinga i edukacije, podrške kupcima, ljudskim potencijalima, regulative i slično.

Osobita pažnja pridaje se kulturi kompanije i kvalitetnoj atmosferi rada, angažiranosti, poštivanju različitosti, inkluziji, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji, mogućnostima razvoja, učenja i usavršavanja, kvaliteti. Sva se ta područja kontinuirano prate kroz istraživanja kvalitete organizacijske klime u kojima sudjeluju svi zaposleni svakih 6 mjeseci. Ponosni smo što Medtronic u Hrvatskoj u navedenim područjima rada postiže izuzetno visoke rezultate, najbolje u široj regiji.

Želimo da i ti budeš dio toga, a sada znaš i što ti pružamo.


Prosječni radni dan u Medtronicu

Ovisno o tome hoćeš li biti angažiran u prodaji i promociji ili u marketingu, radni dan može izgledati različito. U marketingu ćeš se baviti pripremom pomoćnih poslova i aktivnosti vezanih za pripremu pojedinog projekta za lansiranje nove terapije na tržište ili edukacije klijenata, pripremi prezentacija, izvještaja, edukativnih i marketinških materijala...

S druge strane, ako ćeš biti angažiran u prodaji i promociji, radni dan može uključivati pripremne aktivnosti, prezentacije, izradu izvještaja potrebne za sastanke s klijentima i sam posjet klijenata, naravno u pratnji zaposlene osobe kako bi i ti imao podršku.

Naravno, u Medtronicu su omogućene i mnogobrojne edukacije i usavršavanja. Učenje nikad ne prestaje.


Ako ste proaktivni, odvažni, odgovorni, brzo učite, znatiželjni ste, timski igrači kvalitetnih komunikacijskih vještina, koji propituju status quo i kontinuirano traže mogućnosti za vlastiti rast i razvoj, kao i posla koji rade, bit će nam drago održati intervju s vama.

Naravno, potrebna je informatička pismenost, znanje hrvatskog i engleskog jezika te profesionalno ophođenje u poslovnom okruženju.