KAUFLAND HRVATSKA K.D.

Kao dio Schwarz grupacije, Kaufland je jedno od vodećih trgovačkih poduzeća na europskom tržištu. Ne samo u Hrvatskoj, već i u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji zalažemo se za visoku kvalitetu, velik izbor i povoljne cijene naših proizvoda. Da bismo to i održali, nastavljamo se razvijati i orijentirati na očekivanja i želje naših kupaca.

Temelj našeg uspjeha naši su zaposlenici u operativnoj prodaji, centrali i logističko – distributivnom centru.

Uz otprilike 20.000 proizvoda regionalne kvalitete, brendiranih proizvoda i atraktivnih vlastitih brandova, u naše 44 poslovnice u Hrvatskoj nudimo najbolji izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu, dok naši zaposlenici osiguravaju najbolju kvalitetu proizvoda.

Bilo da se nalazimo u našim poslovnicama, centrali ili logističko-distributivnom centru, naših 3200 zaposlenika svakodnevno naporno radi kako bi osigurali uspjeh naše tvrtke.

Uvijek promoviramo pojedinačni potencijal i podržavamo naše zaposlenike kao snažan, dinamičan i pravedan poslodavac.

Našu suradnju karakterizira pošten pristup i zajednički cilj učiniti dobro još boljim.

Zašto je dobro biti dio Kaufland tima?

Našim zaposlenicima nudimo različite materijalne i nematerijalne benefite, a ponosni smo na činjenicu da naš paket pogodnosti iz godine u godinu optimiziramo i širimo.

Vodeći se načelom transparentnosti imamo jasno definiran sustav plaća. Puno pažnje posvećujemo dodatnom nagrađivanju naših zaposlenika koji svojim trudom i posvećenim radom doprinose našim rezultatima. U skladu s time, uz ostale pogodnosti, uveli smo nagradu za angažiranost te plaćamo svaku minutu radnog vremena!

Brinemo i o zdravlju naših zaposlenika kroz različite inicijative za zdravi život te ih nagrađujemo poklonom za rođendan, poklonom za dijete, božićnicom i uskrsnicom. Kao dio pogodnosti za roditelje osigurali smo poklon pakete za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman i plaćeni dopust na prvi dan škole prvašića.

Brojne inicijative usmjerene su na zadovoljstvo zaposlenika, a mnoštvo međunarodnih i nacionalnih certifikata dodatan su pokazatelj odličnih HR praksi. Učinkovitost, dinamičnost i pravednost su vrijednosti koje nas usmjeravaju i motiviraju i na kojima su utemeljena i naša načela rukovođenja. Na taj način pokrećemo promjene i ostvarujemo ciljeve.

Upravo te vrijednosti su nas dovele do titule jednog od vodećih trgovačkih poduzeća na europskom tržištu.

Koga tražimo?

U potrazi smo za mladim entuzijastičnim osobama koje žele započeti svoju uspješnu karijeru u jednom od naša 3 poslovna područja – Prodaji, Logistici ili Centrali.

Od idealnog kandidata očekujemo visoku motiviranost za rad u dinamičnom okruženju maloprodaje, visoku razinu odgovornosti i predanosti te spremnost na učenje i razvoj.

Radni dan u Kauflandu je dinamičan, učinkovit i izazovan, a u svakom te poslovnom području očekuju raznoliki zadaci i brojne mogućnosti za razvoj organizacijskih i komunikacijskih vještina.

Kakve sve poslove nudimo?

Osim praksi, nudimo različite oblike suradnje i podrške tijekom studiranja, a mladim alumnijima brojne mogućnosti za započinjanje karijere.

Oduvijek te privlačio Marketing, Nabava ili Akcijski menadžment? Različiti odjeli u našoj Centrali pružaju mnoštvo izazovnih i zanimljivih radnih pozicija.

Dizajniraj naš raznovrsni asortiman usmjeren na kupce, optimiziraj postojeće koncepte i stvaraj najbolje uvjete za rast i razvoj našeg poslovanja. Započni karijeru strukturiranim procesom uhodavanja: u prvim tjednima nakon zaposlenja upoznat ćeš svoje nove zadatke i odgovornosti, ali i osnovne zadatke drugih poslovnih područja s kojima ćeš u budućnosti surađivati. Kroz individualno prilagođeno uhodavanje brzo ćeš preuzeti zadatke svog radnog mjesta te ćeš steći sigurnost u svom svakodnevnom radu.

Nakon uhodavanja, svoj profesionalni i osobni razvoj nastavit ćeš pohađanjem raznih edukacija i uključivanjem u druge razvojne mjere, ovisno o potrebama tvog radnog mjesta i tvojim individualnim razvojnim potencijalima.

Prijavi se i postani naš novi Trainee?


Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci?

Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju?

Onda postani naš Trainee, od početka preuzmi odgovornost i aktivno sudjeluj u stvaranju uspješne budućnosti našeg poduzeća. Tijekom dvanaestomjesečnog programa nauči sve što će ti kod nas trebati za razvoj uspješne karijere.

Prati nas i prijavi se na naše otvorene natječaje za Trainee program na https://karijera.kaufland.hr/pocetak-karijere/trainee-program.html!