LEVERUP CONSULTING ADRIA D.O.O.

LeverUP Consulting je konzultantska tvrtka s uredima u Zagrebu i Tallinnu, s planovima za daljnje širenje. Glavno područje djelovanja je marketinška automatizacija u sklopu Salesforce CRM eko sustava.

Drugim riječima, brojnim klijentima iz Europe i Sjeverne Amerike omogućava se personalizirana komunikacija sa stotinama tisuća korisnika, putem e-pošte, SMS poruka, push notifikacija na mobitelima i drugih kanala. Ovakva komunikacija dokazano povećava rezultate prodaje.Trenutno je petnaest djelatnica i djelatnika stalno zaposleno u tvrtki, s time da u poslu pomaže i gotovo jednako toliko freelancera i stručnjaka u agencijama. Radna atmosfera je neformalna i vrlo ugodna. Nema pravila o tome koliko se radnih sati treba provesti u uredu, štoviše, većinu radnog vremena djelatnici provode radeći od kuće.

Glavninu djelatnika čine Salesforce konzultanti i developeri, a u tvrtki su zaposleni i stručnjaci za prodaju, ljudske resurse i marketing. Zastupljenost spolova se kreće oko 50/50.

U tvrtki ne postoji team building u suhoparnom značenju tog izraza, već se provode aktivnosti u skladu s interesima svih. To uključuje putovanja, gastro užitke, ali i sportske izazove, i to isključivo na inicijativu zaposlenika.

Prosječan radni dan kao takav ne postoji u tvrtki LeverUP Consulting. Prilagodba trenutnim projektnim zahtjevima je vrlo agilna i način rada može biti potpuno različit iz dana u dan, a uključuje i putovanja u inozemstvo, ili recimo sudjelovanje na konferencijama.

Najveći dio vremena djelatnice i djelatnici provode radeći od kuće pa sami sebi „slažu“ svoj radni dan, a uredski prostori su uvijek na dispoziciji. Ne radi se u smislu pukog ispunjavanja zadataka, već na temelju odgovornosti, a jedini kriterij je uspješna realizacija projekata, to jest poslovni rezultat.


Radi se na većem broju projekata, što podrazumijeva postavljanje i održavanje marketinške automatizacije (Salesforce rješenja) uglavnom kod velikih klijenata iz sektora industrijske proizvodnje, telekoma, financijskog sektora, trgovine i tako dalje.

Svi su projekti podjednako izazovni – i globalni.

LeverUP Consulting traga za studenticama i studentima koji žele izgraditi karijeru u Salesforce eko sustavu. To je ambiciozna tvrtka koja funkcionira s ambicioznim profesionalcima.


Studenti(ce) koji će u tvrtki LeverUP Consulting tražiti početak svoje karijere u osnovi ne moraju imati radno iskustvo već im trebaju osnovna informatička znanja, primjerice o programskim jezicima i bazama podataka. Isto tako, potreban im je dobar osjećaj za poslovne (logičke) procese, jer upravo to je najveća ekspertiza i vrijednost koju LeverUP Consulting donosi svojim klijentima.


Nove kolegice i kolege, kada se priključe tvrtki, prolaze proces onboardinga, to jest uvođenja novih zaposlenika u posao, uz mentorstvo kolega s iskustvom u poslovanju.


Nove djelatnice i djelatnici mogu očekivati relativno brzo stjecanje Salesforce certifikata, pošto je to jedan od uvjeta za rad u Salesforce sustavu.

S takvim certifikatima izgradnja karijere je ubrzana i bolje fokusirana.


Naš moto glasi: „Come as you are“. Drugim riječima, djelatnici se mogu slobodno izraziti i realizirati radeći u tvrtki LeverUP Consulting bez obzira na porijeklo, vanjski izgled ili bilo što drugo.