Skupina D

Studiranje na Ekonomskom fakultetu itekako ti donosi priliku da jednog dana svoju karijeru gradiš na nekoj od poziciji unutar IT industrije. Snalaziš se u bazama podataka, SQL ti je jedan od najboljih prijatelja, a rad na računalu smatraš najboljim timskim radom? Osim toga, zanima te IT menadžment, IT savjetovanje, informacijske tehnologije i automatizacija poslovnih procesa? Svoje mjesto u svijetu informatike pronađi u skupini E koju čine Atos IT Solutions and Services d.o.o., Lemax d.o.o. i LeverUP Consulting Adria d.o.o. ! Neka od radnih mjesta koja će se otvarati u ovim poduzećima jesu: junior SAP konzultant, Junior Consultant/Customer Care Specialist/Customer, Success Specialist, Salesforce consultant, Salesforce administrator.


Želiš li digitalizirati društvo, pridruži se timu poduzeća Atos IT Solutions and Services d.o.o. koje je globalni lider u području digitalne transformacije i trenutno jedina europska IT kompanija koja se nalazi uz bok velikim američkim i kineskim konkurentima. S više od 109.000 stručnjaka u 71 državi, podržavaju klijente iz različitih industrija u procesu digitalizacije i pomažemo im unaprijediti poslovanje. Ponosni su IT partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.


Poduzeće Lemax d.o.o. čini tim ambicioznih profesionalaca sa misijom digitalne transformacije turizma. Razvijaju softvera koji turističkom sektoru omogućava da se više posveti svojim klijentima, a manje administraciji. Želiš li na praktičan način naučiti o cijelom procesu unapređenja proizvoda, prodaje i implementacije te u konačnici i podrške klijentima pridruži im se na intervjuu!


Igraš se rješenjima i nalaziš nove načine kako bi stvari funkcionirale bolje? Pronađi svoje mjesto kod LeverUP Consulting Adria d.o.o., konzultantskoj tvrtki s uredima u Zagrebu i Tallinnu, s planovima za daljnje širenje. Glavno područje djelovanja je marketinška automatizacija u sklopu Salesforce CRM eko sustava. Za osobu kojoj je bitna kvaliteta u onome što radi, a ujedno se snalazi u poslovnim procesima, Lever UP Consulting Adria d.o.o. otvara svoja vrata!U svijet informatike uđi prijavom za skupinu D i vidimo se 4.5. na Business Matchmakeru!


Smjerovi: Menadžerska informatika, IT menadžment, turizam i marketing

Ovo je tvoja grupa?

Nije pravi match?