RIMAC TECHNOLOGY

Rimac Automobili osnovani su 2009. godine iz ljubavi prema automobilizmu i s vizijom stvaranja automobila visokih performansi za električnu eru. Danas smo >1300 ljudi jaka tehnološka kompanija koja djeluje kao Rimac Grupa (Bugatti Rimac & Rimac Technology), usredotočena na projektiranje, inženjering i proizvodnju električnih hiperautomobila i komponenti za EV visokih performansi za globalnu automobilsku industriju.


Razvijamo i projektiramo najnaprednije tehnologije u području autoindustrije. Od razvoja i proizvodnje hiperautomobila do izuma revolucionarnih novih tehnologija.

Ne prestajemo tražiti inovativne načine za pomicanje granica i prevladavanje izazova kako bismo stalno podizali ljestvicu visokih performansi. Naš tim je ključan za naš uspjeh.

To je tim koji uživa u usponu i zabavlja se pomičući granice tehnologija. Zajedno kreiramo budućnost automobila, bržu i inovativniju.


Kako se auto sastoji od bezbroj različitih komponenti, tako se i naš tim sastoji od mnogo različitih osobnosti, znanja, vrlina i iskustava. Sve to nas čini bogatim ljudima i zanimljivim timom.

Oduvijek smo uz puno rada imali još više dobre zabave, najluđih tematskih događanja, a sada, nakon 2 godine pauze, jedva čekamo pokazati svim kolegama koji su se pridružili u međuvremenu što sve znači biti dio Rimac tima!

Već je i izvan kompanije poznato da smo (unatoč velikom rastu) i dalje neformalni (ali profesionalni), opušteni, da se svi uvažavamo, ali da nema strogog hijerarhijskog strahopoštovanja, da možeš sa svima popiti ili pojesti nešto u zajedničkoj kuhinji i stvoriti novo prijateljstvo, a i dovesti na posao svog kućnog ljubimca pa da i on/ona stekne novo društvo na livadi ili u uredu. 😊

Trudimo se našim studentima pružiti iskustvo i dobrodošlicu kao i svim redovnim zaposlenicima, stoga studenti, kao i svi drugi novozaposleni kolege i kolegice, prva 2 dana rada prolaze naš onboarding program u kojem upoznavaju našu kulturu, strukturu, kolege i neke od projekata na kojima radimo.

Svi studenti su ravnopravni članovi svojih timova i daju veliki doprinos u ostvarenju naših velikih planova. Trudimo se biti podrška u razvoju lokalnih talenata, pa tako svaki student dobije svog mentora uz kojeg uči i razvija se, te sudjeluje u timskim sastancima i aktivnostima.

Imamo interni sustav edukacija na kojima mogu sudjelovati svi naši zaposlenici, pa jednako tako i studenti.

Uvijek tražimo marljive i motivirane studente koji su spremni na puno učenja, koji nepoznanice vide kao izazov i priliku za učenje i izum nečeg novog, boljeg, bržeg.

Uz navedeno, jako nam je važno da se i naši studenti osjećaju ugodno na svom radnom mjestu, stoga nam je važan i cultural fit aspekt, točnije, da se i studenti poistovjećuju s našom kulturom u kojoj se puno radi, ali i jako puno smije, izaziva i međusobno zabavlja te žive kompanijske vrijednosti: Curiousity, Team work, Daring, Humble, Change, Entrepreneurial, Fun, Family spirit, and Deliver. 😊