SKUPINA C

Financijska stabilnost vaše je područje stručnosti i volite dugoročno planirati i postavljati novčane ciljeve. Bez obzira štedite li za sljedeći odmor ili polog stana, sa svojom organizacijom i upraviteljskim sposobnostima možeš biti siguran da ćeš ispuniti svoj cilj! Ukoliko imaš takav mindset u skupini C te sa nestrpljenjem čekaju: Hrvatska elektropriveda, Konzum plus d.o.o., Lidl Hrvatska i Rimac Technology.

U budućnosti će poduzeća u skupini C otvarati radna mjesta za: pripravnik, asistent u nabavi, financije - raznolika radna mjesta, poslovni analitičar u IT-u, kontroling, nabava, financijska analiza, asistenti u odjelima: financije, računovodstvo.

Njihova pažnja bit će usmjerena na studente koji su motivirani, spremni za stjecanje prvog radnog iskustva uz kontinuirano usavršavanje i pohađanje edukacija, proaktivni, imaju izražen interes za maloprodaju. Znatiželjni, odgovorni i komunikativni studenti svakako imaju prednost.

Hrvatska elektroprivreda je nacionalna energetska tvrtka s tradicijom duljom od jednog stoljeća i jedna od najvećih tvrtki u Hrvatskoj čija je vizija biti hrvatski energetski lider s rastućim udjelom na regionalnom tržištu proizvodnje, opskrbe i trgovine energijom, koji pruža sigurnu i kvalitetnu uslugu utemeljenu na načelima okolišno prihvatljive proizvodnje, energetske učinkovitosti i održivog poslovanja. Kao takva nudi ti da postaneš dio renomirane tvrtke!


Konzum plus d.o.o. je, prije svega, zajednica od 10 716 vrijednih i predanih zaposlenika koji čine temelj uspjeha njihove kompanije. Vrijednosti koje su utkane u njihov način rada i razmišljanja su kvaliteta i uslužnost, odlučnost, profesionalnost, poštenje i međusobna suradnja. Zadovoljstvo zaposlenih visoko je na listi njihovih prioriteta, a jednako tako smo posvećeni ostvarivanju njihovih potencijala. Možda je to baš pravi izazov za tebe!


Od prve prodavaonice otvorene 1973. godine i imala je svega tri zaposlena i 500 proizvoda do toga da danas Lidl postoji u 30, a operativan je u 27 zemalja Europe i u Sjedinjenim Američkim Državama sa preko 10.500 trgovina i više od 260.000 zaposlenih a sada možeš upoznati Lidl Hrvatska jer zvuči kao dobar odabir!


Ako ti je stalo da postaneš dio jake tehnološke kompanije koja djeluje kao Rimac Grupa (Bugatti Rimac & Rimac Technology), usredotočena na projektiranje, inženjering i proizvodnju električnih hiperautomobila i komponenti za EV visokih performansi za globalnu automobilsku industriju Rimac Technology te želi upoznati!Ako je ovaj opis pobudio tvoju znatiželju i vidiš se kao budući financijaš u nekom od navedenih poduzeća, prijavi se za skupinu C i vidimo se na Business Matchmakeru 2022.!


Smjerovi: Financije, Analiza i poslovno planiranje, Trgovina i međunarodno poslovanje, menadžment

Ovo je tvoja grupa?

Nije pravi match?